ΑρχικήHow ToWindows 10 Update did it again! Κατέστρεψε το Live Stream ενός Gamer...

Windows 10 Update did it again! Κατέστρεψε το Live Stream ενός Gamer με 130Κ Followers

Windows 10 Update did it again! Κατέστρεψε το Live Stream ενός Gamer με 130Κ Followers
Windows 10 Update did it again! Κατέστρεψε το Live Stream ενός Gamer με 130Κ Followers

Όπως ξέρουμε όλοι, και όπως ακούγεται συχνά πυκνά να λέγεται: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το Windows 10 upgrade popup, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στα μισά μιας σημαντικής εργασίας στον υπολογιστή. Προς απογοήτευση όλων μας, ακόμα και όσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει το νέο λειτουργικό σύστημα δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητος πως βρίσκονται στην ασφαλή πλευρά!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103786/snowden-deite-to-trailer-tis-poluanamenomenis-tainias/” target=”blank” style=”glass” background=”#43e881″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Snowden: Δείτε τo trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας![/su_button]

Σε μια πρόσφατη έρευνα, φαίνεται πως αυτοί στους οποίους τα Windows 10 μοιάζει πραγματικά σαν ‘κόλαση’ δεν είναι άλλοι από τους gamers. Ο Full-time game streamer <Erik Flom> αναγκάστηκε να διακόψει το  live stream gaming session του όταν στην οθόνη του εμφανίσθηκε ένα Windows 10 system update, την στιγμή που μετέδιδε στους περισσότερους από 130.000 followers του!!

Το PC του έκανε shut down όταν ήταν στα μέσα του παιχνιδιού. Η live “παρενόχλησή” του από το Windows 10 upgrade popup είναι από τη φύση του ένα πολύ ενοχλητικό γεγονός, αλλά η ξαφνική και χωρίς προειδοποίηση απενεργοποίηση του υπολογιστή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του streamer!

Tο γεγονός αυτό έγινε εφόσον ο gamer ήδη έπαιζε για περίπου οχτώ ώρες και 54 λεπτά στο gaming session του και μόλις είχε ξεκινήσει να ακολουθεί τους partners του. Η γνώριμη σε όλους μπλέ οθόνη Windows update screen “έλαμψε” όταν επανεκκίνησε τον υπολογιστή του.

Εδώ μπορείτε να δείτε πως συνέβη: Ο σύνδεσμος για το  Twitch live stream!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103792/mathete-ta-basika-linux-commands/” target=”blank” style=”glass” background=”#b6e843″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Μάθετε εύκολα & γρήγορα τα βασικά Linux Commands! [Cheat Sheet][/su_button]

Το πρόσωπο του  Flom στην κάτω αριστερή γωνία τα λέει όλα! Η αντίδρασή του; Τα παρακάτω λόγια:

What!? HOW DID THIS HAPPEN!? F*ck you, Windows 10.

Let’s see if we can maybe get this back. Hurry up! F*ck!

God, you have one job PC. WE TURNED OFF EVERYTHING.

 

Εσάς σας έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό; Γράψτε μας τις εμπειρίες ή τα σχόλιά σας παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS