ΑρχικήHow ToThe Computer Hardware Chart: Πόσο καλά ξέρεις το PC σου?

The Computer Hardware Chart: Πόσο καλά ξέρεις το PC σου?

Η αλήθεια είναι πως θα σας πω ψέματα αν με ρωτήσετε για το κατά πόσο ξέρω τα μέρη του Computer που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Από την πρώτη μου επαφή με τους υπολογιστές είχα μάθει το network cable και το jack με την ονομασία RJ 45, αλλά όταν για πρώτη μου φορά άκουσα να αποκαλούν jack, το αρσενικό adapter, και port, το θηλυκό adapter, συγκλονίστηκα! 

Και φυσικά δε θέλησα να μείνω εκεί, ήθελα να μάθω περισσότερα! Σε αυτή μου την προσπάθεια με βοήθησε καταρχάς ένα παλιό CPU box το οποίο μπορούσα να ανοίξω άνετα, και το παρακάτω Computer Hardware Chart, που με κάθε λεπτομέρεια εξηγεί και το παραμικρό μέρος των υπολογιστών μας!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/100698/visual-hacking/” target=”blank” style=”glass” background=”#5608e5″ color=”#1214126″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Μπορείς να hackάρεις ένα pc κοιτώντας το? | Τι είναι Visual Hacking?[/su_button]

…ports, sockets , slots, cables, adapter, jack, … όλα είναι εδώ, μαζεμένα, για να σας βοηθήσουν να μάθετε και να ξεκαθαρίσετε τα πάντα στο μυαλό σας!

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τις παρακάτω εικόνες και σαν μυστικό χάρτη του  Indian Jones για τους computer geeks.

Εάν πάντοτε απορούσατε για τα SATA και PATA, ή για την διαφορά μεταξύ του RJ-45 και του RJ-11 port τότε αυτό το chart  είναι για σας (κάντε click για να μεγενθύνετε τις εικόνες ).

[alert variation=”alert-success”]Αν σας άρεσε το άρθρο μας στηρίξτε μας και μοιραστείτε το με τους φίλους σας! :)[/alert]

the-complete-computer-hardware-chart

[su_button url=”https://www.secnews.gr/101781/mousejack-attack/” target=”blank” style=”glass” background=”#d8ccee” color=”#1214126″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Mousejack Attack | Πως μπορείς να hackάρεις ένα pc από 100μ. μακριά?[/su_button]

latest-computer-chart-768x1024@2x

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS