ΑρχικήinetΗ βύθιση του Τιτανικού όπως έγινε στην πραγματικότητα

Η βύθιση του Τιτανικού όπως έγινε στην πραγματικότητα

9634084718400335972-Τιτανικού

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βύθιση του Τιτανικού σε αυτό το απόκοσμο αλλά ταυτόχρονα τόσο συναρπαστικό βίντεο κινουμένων σχεδίων

Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε το ιστορικό ναυάγιο του Τιτανικού σε ένα animation ψυχαγωγικό βίντεό 2 ωρών και 41 λεπτών, το οποίο σε πραγματικό χρόνο αναπαριστά πιστά τις τελευταίες στιγμές του πλοίου στη ζωή, πρωτού βυθιστεί εξολοκλήρου στον ωκεανό. Η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Four Funnels Entertainment βρίσκεται πίσω από αυτό το animation που παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο πώς βυθίστηκε ο Τιτανικός.

Στις 14 Απριλίου του 1912, ο Τιτανικός χτύπησε ένα παγόβουνο αργά το βράδυ και βυθίστηκε περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά αργότερα, νωρίς το πρωί της 15ης Απριλίου.

Δημιουργήθηκε ως μέρος ενός επερχόμενου video game που θα επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν ακριβώς πώς θα ήταν να βρίσκονται στο καταδικασμένο ταξίδι, το animation δείχνει την τραγωδία να ξεδιπλώνεται, όπως συνέβη για πρώτη φορά από τότε που το πλοίο βυθίστηκε το 1912.

Αυτή η προσομοίωση περιλαμβάνει την σύγκρουση με το παγόβουνο, το πλοίο να παίρνει κλίση στον Βόρειο Ατλαντικό περίπου 20 λεπτά αργότερα, εικόνες διαφόρων εσωτερικών δωματίων καθώς πλημμυρίζουν, σωσίβιες λέμβους, φωτοβολίδες να σκάνε και την Καλιφόρνια στον ορίζοντα.

Το animation περιλαμβάνει επίσης συχνά ένα κείμενο που εμφανίζονται εξηγόντας ό, τι συμβαίνει επί του πλοίου.

Περισσότερα από τα δύο τρίτα του συνολικού πληθυσμού του πλοίου, το οποίο είναι περίπου 1500 άτομα, έχασαν τη ζωή με τη σύγκρουση του Τιτανικού. Ωστόσο, η κινούμενη εικόνα δεν δείχνει τους ανθρώπους. Επίσης, δεν υπάρχει ο θάνατος του Leonardo DiCaprio στο θέαμα.

Παρακολουθείστε λοιπόν το βίντεο της Unreal Engine 4 για την προώθηση του επερχόμενου παιχνιδιού που ονομάζεται “Τιτανικός: Τιμή και δόξα”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS