ΑρχικήinetEthiHak Live Hacking Contest 2016: Aνακοίνωση Νικητών!

EthiHak Live Hacking Contest 2016: Aνακοίνωση Νικητών!

EthiHak Live Hacking Contest 2016: Aνακοίνωση Νικητών
EthiHak Live Hacking Contest 2016: Aνακοίνωση Νικητών

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι,

Το 6ο Infocom Security ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και αποτέλεσε και φέτος την κορυφαία εκδήλωση για την Ασφάλεια Πληροφοριών στην Ελλάδα κάνοντας για ακόμα μια φορά τη διαφορά!

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά σας ενημερώνουμε για το τέλος του πρώτου Ethihak Contest διαγωνισμού που έλαβε χώρα στα πλαίσια του 6ου Infocom Security 2016!

Η προσέλευση των συμμετεχόντων ήταν μεγάλη, τόσο αυτών που πήραν μέρος εντός των εγκαταστάσεών μας, όσο και αυτών που διαγωνίστηκαν εκτός αυτών. Το challenge που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες ήταν απαιτητικό μόνο στο κομμάτι του Social Engineering το οποίο ήταν και αυτό που δυσκόλεψε ένα μεγάλο κομμάτι των συμμετεχόντων.

Παρόλο αυτά, δύο νεαρά ικανά παιδιά, κατάφεραν να φτάσουν το στόχο τους και να μας αποστείλουν ένα ολοκληρωμένο report – proof of concept της διαδικασίας που ακολούθησαν και φυσικά να στεφθούν οι νικητές του πρώτου Ethihak Contest, κερδίζοντας μια επιταγή των 1000€ από τον μεγάλο χορηγό του διαγωνισμού Odyssey Cyber Security αλλά ακόμη και μια θέση εργασίας από την εταιρεία χορηγό!

Oι νικητές μας είναι:

ο Χάρης Μυλωνάς aka rkmylo και 

ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης aka Mayia.

20160407_162843
Ο Mayia αριστερά και ο Rkmylo δεξιά

 

Έχουμε όμως και δεύτερο νικητή: Ο κύριος Yiannis Ioannides aka cylarcy που έλαβε μέρος εκτός των εγκαταστάσεων, κατάφερε να κάνει bypass τα ενεργά αντίμετρα που είχαμε θέσει ως extra δυσκολία για όσους συμμετείχαν εκτός των εγκαταστάσεων του συνεδρίου, χωρίς όμως να καταφέρει να αποκτήσει περαιτέρω πρόσβαση στο εσωτερικό του συστήματος. Γι’ αυτόν τον λόγο του απονείμουμε το δεύτερο αγαλματίδιο, το οποίο περιμένει να του παραδοθεί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει είτε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα στο info@secnews.gr, είτε με τα γραφεία της SmartPress.

Eυχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος, σε όποιο σημείο και αν έφτασαν, και όσους φίλους μας βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτού του διαγωνισμού.

Θα ακολουθήσουν φυσικά περισσότεροι διαγωνισμοί όπου όλοι θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ SECNEWS.GR καθώς θα ακολουθήσουν περισσότερες δημοσιεύσεις, με περισσότερο υλικό και φωτογραφίες από το χώρο του διαγωνισμού, καθώς και η δημοσίευση του report των νικητών!!!! 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS