ΑρχικήinetΑν αναζητάτε το απόλυτο μηχάνημα gaming μόλις το βρήκατε!

Αν αναζητάτε το απόλυτο μηχάνημα gaming μόλις το βρήκατε!

39918-gaming

Το EVGA SC17 είναι το νέο high-end φορητό μηχάνημα gaming σχεδιασμένο για overclocking.

Με μια τεράστια ποικιλία λάπτοπ για gaming να κυκλοφορεί στην αγορά, το EVGA SC17 είναι ένα από τα λίγα που διαθέτει εντυπωσιακό υλικό για να παρέχει στους gamers το ίδιο επίπεδο απόδοσης στο φορητό gaming, όπως αυτό που βιώνουν στους επιτραπέζιους υπολογιστές. Το φορητό 17 ιντσών λάπτοπ, διαθέτει μια οθόνη 4K και ένα πλήρες UEFI BIOS, το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν πολλές πτυχές της απόδοσης του συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των τάσεων CPU, συγχρονισμούς μνήμης και πολλές ακόμα λειτουργίες.

Η GPU μπορεί επίσης να υπερχρονιστεί από το BIOS, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που συνήθως δεν βρίσκουμε σε φορητούς υπολογιστές gaming. Ερχόμενοι στο υλικό, το EVGA SC17 διαθέτει Intel Core i7-6820HK που τρέχει με ταχύτητα μεταξύ 2.70 και 3.60GHz. Όπως μπορείτε να δείτε, το γράμμα «Κ», στο τέλος του ονόματος του μοντέλου του επεξεργαστή δηλώνει ότι μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα του επεξεργαστή με την αύξηση του πυρήνα πολλαπλασιαστή από το BIOS της μητρικής πλακέτας. Επιπλέον, έχει ένα NVIDIA GeForce GTX 980 τσιπ γραφικών με 8 GB μνήμης GDDR5, 32GB G.Skill DDR4 μνήμης, ένα 256GB SSD M.2 με NVMe πρωτόκολλο, καθώς και έναν 1TB μηχανικό σκληρό δίσκο. Το EVGA SC17 διαθέτει επίσης, μια κάμερα full-HD, ενσωματωμένα ηχεία με subwoofer, έναν ελεγκτής Gigabit Ethernet και τις ακόλουθες θύρες:

802.11ac Wi-Fi chip

Bluetooth 4.2 module

One USB 3.1 Type-C port

Two USB 3.0 ports,

mDP

HDMI display outputs

Το ενδιαφέρον για αυτό το μεγάλο μηχάνημα παιχνιδιών είναι η τιμή του. Για το μοντέλο των 17,3 ιντσών η λιανική τιμή είναι $ 2,699.99 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε λίγες εβδομάδες. Η τιμή του δεν μπορεί να θεωρηθεί πολύ υψηλή, λαμβάνοντας υπόψη όλο το υλικό που προσφέρει στο εσωτερικό. Το μόνο μειονέκτημα για αυτή την υψηλή τιμή είναι ότι το EVGA SC17 δεν έχει μηχανική διάταξη leeboard, και η εταιρεία πιθανότατα το έκανε αυτό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα να ενταχθεί στα notebook.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS