ΑρχικήsecurityΚρασάρισμα εφαρμογών στο iOS 9.3; Aναβαθμίστε άμεσα!

Κρασάρισμα εφαρμογών στο iOS 9.3; Aναβαθμίστε άμεσα!

iOS 9.3: Η Apple κυκλοφορήσε στις 31 Μαρτίου την πρώτη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για τις υποστηριζόμενες iPhone, iPad και iPod συσκευές, επιδιόρθωνοντας ένα ενοχλητικό bug που αναφέρθηκε από πολλούς χρήστες και προκαλούσε κρασάρισμα σε πλήθος εφαρμογών.

iOS 9.3

[alert]Η εταιρεία εξέδωσε την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού (iOS 9.3.1) ακριβώς δέκα ημέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 9.3, το οποίο παρουσιάσθηκε στις 21 Μαρτίου παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια των iPhone SE και iPad Pro.[/alert]

Εάν λοιπόν έχετε αναβαθμίσει και εσείς την συσκευή σας σε iΟS 9.3, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα bug που προκαλεί κρασάρισμα του Safari ή οποιουδήποτε άλλου περιηγητή, κάθε φορά που πατάτε σε κάποιο σύνδεσμο (link).

Προφανώς, το συγκεκριμένο bug επηρέασε πολλούς χρήστες, έτσι η Apple έσπευσε να το επιδιορθώσει χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο. Σε σχετική συμβουλευτική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, η εταιρεία επισημαίνει ότι, “η ενημερωμένη έκδοση επιδιορθώνει ένα ζήτημα που έκανε τις εφαρμογές να μην αποκρίνονται μετά από το πάτημα σε συνδέσμους στο Safari και σε άλλες εφαρμογές”.

Οι χρήστες λοιπόν που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα, θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση της iPhone, iPad ή iPod συσκευής τους, τώρα που το update είναι διαθέσιμο για όλους.

Οδηγίες εγκατάστασης για το iOS 9.3.1

Εάν είστε ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν ενημερώσει ακόμη τις συσκευές τους,  θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα απλά βήματα. Αρχικά θα πρέπει να μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”, από εκεί στην ενότητα “Γενικά”, και στη συνέχεια στις “Ενημερώσεις Λογισμικού”. Από εκεί θα πρέπει να επιλέξετε “Λήψη και εγκατάσταση”, και να αναμένετε το iΟS 9.3.1 να κατέβει. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, και αφού βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι φορτισμένη τουλάχιστον στο 50%, μπορείτε να ολοκλήρωσετε την εγκατάσταση επιλέγοντας “Εγκατάσταση Τώρα”.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/101012/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-cortana-ios-%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%82/” target=”blank” style=”glass6″ wide=”yes” center=”yes”]Διαβάστε ακόμη: Αναβάθμιση της Cortana για iOS με υποστήριξη 3D αφής[/su_button]

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS