ΑρχικήgamingΠως να βγάλετε λεφτά από τα...video games!

Πως να βγάλετε λεφτά από τα…video games!

Από την αρχή της δημιουργίας τους, τα video games έχουν απορριφθεί ως μια μικρότερη μορφή ψυχαγωγίας σε σύγκριση με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

video games

Αλλά η βιομηχανία των video games έχει αυξηθεί ραγδαία και σύμφωνα με την έκθεση του 2015 Global Games Market εκτιμάται ότι αξίζει 91,5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ως αποτέλεσμα, το video game development έχει γίνει από τότε  ένα πολύ δημοφιλές και κερδοφόρο επάγγελμα. Το game development είναι μια πολύπλευρη βιομηχανία που ζητάει μια ποικιλία από ικανότητες!

https://www.secnews.gr/101606/13-klassika-video-games-pou-mporeis-na-paikseis-twra-ston-browser-sou/13 κλασσικά video games που μπορείς να παίξεις τώρα στον browser σου!

Ο Andreja Djokovic, ιδρυτής και προγραμματιστής στην εταιρία ανάπτυξης video games, Barbaoga, ταυτίζει τη διαδικασία του video game development με αυτή της κατασκευής ενός κτιρίου. Η δημιουργία ενός video game απαιτεί πολλά στοιχεία τα οποία όλα είναι απαραίτητα και κανένα δεν πρέπει να λείπει. Υπάρχουν διάφορα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτό, από μοντελοποίηση του χαρακτήρα και του περιβάλλοντος μέχρι προγραμματιστές πλαισίου και ήχου και σχεδιαστές και συγγραφείς που κατασκευάζουν τις ιστορίες των παιχνιδιών.

Ο Djokovic είχε πτυχίο στην Πληροφορική αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα το χρησιμοποιούσε πάνω στο video game development. Πλέον ακόμα και οι γονείς αρχίζουν να σκέφτονται το video game development ως μια καλή επιλογή επαγγέλματος για τα παιδιά τους αν και οι περισσότεροι πίστευαν ότι τα video games δεν κάνουν καλό στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με μια έρευνα του Gamasutra, οι προγραμματιστές video games στις ΗΠΑ βγάζουν κατά μέσο όρο $83,060 το χρόνο!

https://www.secnews.gr/102526/i-sony-tha-metaferei-ta-paixnidia-tou-playstation-se-android-kai-ios/Η Sony θα μεταφέρει τα παιχνίδια του Playstation σε Android και iOS!

Παρ’όλα αυτά το video game development δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις λεφτά μέσω των παιχνιδιών! Ο Joseph Orr έβγαλε 1500$ παίζοντας video games τον περασμένο χρόνο! Ξεκίνησε να παίζει ανταγωνιστικά όταν αυτός και δυο φίλοι του πήραν μέρος στο τουρνουά  Super Smash Brothers που είχε πάνω από 120 συμμετέχοντες.

“Οι φίλοι μου αποκλείστηκαν πολύ γρήγορα αλλά εγώ ήμουν μέσα στην πρώτη οκτάδα. Οπότε όταν τέλειωσε αυτό, σκέφτηκα γιατί να μην συνεχίσω να το κάνω;”, είπε ο Orr.

Ο Orr έχει κερδίσει σε περισσότερα από 30 τουρνουά και στην πιο επιτυχημένη του εκδήλωση κέρδισε πάνω από 200$. Σε αντίθεση όμως με το video game development, αυτό που κάνει ο Orr δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή σταδιοδρομίας. Υπάρχουν μόνο περίπου 100 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που ζουν μέσω αυτού.

Αν σου αρέσουν τόσο τα video games γιατί να μην κάνεις το hobby σου επάγγελμα; Ακόμα το σκέφτεσαι;

https://www.secnews.gr/102209/playstation-mporei-treksei-linux-meta-teleutaio-hackarisma/btn-large” variation=”btn-info”]Το PlayStation 4 μπορεί να τρέξει Linux μετά το τελευταίο χακάρισμα

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS