ΑρχικήinetHoloLens: Έρχεται η νέα γενιά επικοινωνίας...το holoportation

HoloLens: Έρχεται η νέα γενιά επικοινωνίας…το holoportation

O research manager της Microsoft, Shahram Izadi, μας αποκαλύπτει την τελευταία καινοτομία της εταιρείας χρησιμοποιώντας το HoloLens: ‘holoportation,’ μια καινοτομία που του επιτρέπει να εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο οπουδήποτε στον κόσμο. 

HoloLens: Έρχεται η νέα γενιά επικοινωνίας...το holoportation

Η μορφή του “καταγράφηκε” 3D από κάμερες που ήταν τοποθετημένες στο δωμάτιο. Στη συνέχεια αυτές οι πολλαπλές φωτογραφίες ενώθηκαν, συμπιέστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κάποιον άλλο χρήστη, που μπόρεσε να τον δει να τον ακούσει και να αλληλεπιδράσει μαζί του σαν να βρισκόταν μαζί του εκείνη την στιγμή.

​​ https://www.secnews.gr/102390/wifi-slax/Δείτε ακόμα: WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Wireless Hacking

“Φανταστείτε απλά να μπορούσατε εικονικά να τηλεμεταφερθείτε από ένα μέρος σε κάποιο άλλο”, αναφέρει. Λοιπόν, αν είστε ο κάτοχος ενός HoloLens, πολύ σύντομα θα είσθε θέση να το κάνετε.

Αναφέρει πως η νέα γενιά των Skype -style αλληλεπιδράσεων θα καταφέρει να ενώσει τις οικογένειες που είναι απομακρυσμένες.

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το εξαιρετικά αυτό ενδιαφέρον βίντεο:

[su_youtube url=”https://youtu.be/tIl7UMUxKJo” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS