ΑρχικήinetΛύθηκε το μυστήριο του Bermuda Triangle?

Λύθηκε το μυστήριο του Bermuda Triangle?

Λύθηκε το μυστήριο του Tριγώνου των Βερμούδων
[ Bermuda Triangle ]? 

Εδώ και ενάμιση αιώνα περίπου, αμέτρητα πλοία αλλά και αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων Bermuda Triangle , συνήθως κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Μια νέα έρευνα των επιστημόνων από το Arctic University στη Νορβηγία κάνει λόγο για πολλούς γιγαντιαίους κρατήρες στον πάτο της Θάλασσας του Barents .

Ένας μαζικός όγκος αερίου μεθανίου μπορεί να έχουν εκραγεί στους κρατήρες στο βυθό της θάλασσας που προκαλείται από διαρροή αερίων από κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που είναι θαμμένα βαθιά στο βυθό της θάλασσας.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Λύθηκε το μυστήριο του Bermuda Triangle? Bermuda Triangle Bermuda Triangle

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, επιστήμονες έχουν επίσης τεκμηριώσει την παρουσία μεθανίου που αναβλύζει από το βυθό προς  ορισμένα τμήματα των δυτικών και ανατολικών ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα από τα θέματα που χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης είναι αν οι εκρήξεις του αερίου μεθανίου στο βυθό της θάλασσας θα μπορούσαν να απειλήσουν την ασφάλεια των πλοίων.

https://www.secnews.gr/102239/debian-linux/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε περισσότερα: Debian Linux : Κατανοώντας το Universal Operating System !

Πολλαπλοί γιγαντιαίοι κρατήρες υπάρχουν στον βυθό της θάλασσας σε μια περιοχή στη δυτικό-κεντρική Θάλασσα του Μπάρεντς … και είναι πιθανώς η αιτία των τεράστιων blowouts φυσικού αερίου. Η περιοχή του κρατήρα είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει ένα από τα μεγαλύτερα hotspots ρηχής απελευθέρωσης θαλάσσιου μεθανίου στην Αρκτική. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ερευνητών στο Arctic University της Νορβηγίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δηλωθεί η πιθανότητα ύπαρξης εκρήξεων μεθανίου στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Πέρυσι, μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Igor Yelstov του Trofimuk Institute στη Ρωσία, δήλωσε ότι οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο Τρίγωνο των Βερμούδων ήταν οι συνέπειες αντιδράσεων αερίων. Όταν οι κρατήρες αρχίζουν να αποσυντίθενται ενεργά, ο πάγος   μεθανίου μετατρέπεται σε αέριο.

Αν η θεωρία των εκρήξεων μεθανίου είναι η αιτία των τόσο πολλών εξαφανίσεων στο Τρίγωνο των Βερμούδων αποδειχθεί πως είναι σωστή, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για μια νέα επιτυχία της επιστήμης. Αλλά  θα εξηγήσει η θεωρία αυτή και τις μαγνητικές ανωμαλίες που σχετίζονται με την περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων Bermuda Triangle; Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε…

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS