ΑρχικήsecurityΈρχεται ολοκαίνουργιος & ταχύτατος ο Servo Browser της Mozilla

Έρχεται ολοκαίνουργιος & ταχύτατος ο Servo Browser της Mozilla [?]

Έρχεται ολοκαίνουργιος & ταχύτατος ο Servo Browser της Mozilla [?]
Έρχεται ολοκαίνουργιος & ταχύτατος ο Servo Browser της Mozilla [?]

Ο ολοκαίνουργιος Superfast Servo Browser της Mozilla θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο!  

Η MοziΙΙα ξεκίνησε τον Servo browser engine ως πειραματικό έργο. Σε μια εσωτερική συζήτηση, οι μηχανικοί της MοziΙΙα αποκάλυψαν μεταξύ άλλων πως η πρώτη κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο.

Ο Servo έχει χτιστεί από το μηδέν χρησιμοποιώντας την  homegrown programming language της MοziΙΙα, την Rust. Σχεδιασμένο για να είναι πιο modular, ο Servo έρχεται με επιλογή να εγκαταστήσετε μόνο τα στοιχεία που χρειάζεστε, καθιστώντας το πιο ασφαλές και πιο γρήγορο από την C ++  — μια γλώσσα που είναι ακατάλληλη για να λύσει προβλήματα, όπως memory leaks  και bug, σύμφωνα με την Mozilla. Έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση εργασιών όπως HTML parsing, rendering κλπ ως ξεχωριστές εργασίες.

​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Αναπτύσσεται για Linux, OS X, Android, και Firefox OS. Ωστόσο, η MοziΙΙα δεν αποκάλυψε  καμία επίσημη ημερομηνία για την επίσημη κυκλοφορία του browser. Η ομάδα πιέζει για την πρώτη Alpha release ώστε να γίνει τον Ιούνιο για να πάρουν  feedback από τους προγραμματιστές και να το βελτιώσουν.

servo-implementation-with-github

Αυτή τη στιγμή, ο browser είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Η τρέχουσα εργασία για τον Servo συνοδεύεται επίσης από ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Browser.html για την κατασκευή ενός πειραματικού Servo browser σε μορφή HTML. Το έργο αυτό έχει δύο μεγάλα μέρη:

Graphene: ένα runtime για την κατασκευή native HTML apps, προς το παρόν developed ως μέρος του Servo.
Browser.html: ένα πειραματικό browser UI για desktop.

https://www.secnews.gr/102239/debian-linux/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε περισσότερα: Debian Linux : Κατανοώντας το Universal Operating System !

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS