ΑρχικήsecurityPlay| Το 1ο Torrent Website στο ZeroNet που δεν μπορεί να κλείσει!

Play| Το 1ο Torrent Website στο ZeroNet που δεν μπορεί να κλείσει!

play-zeronet-impossible-to-shutdown

Γνωρίστε το ‘Play’… το πρώτο Torrent Website του κόσμου στο ZeroNet που είναι αδύνατο να κλείσει!!! 

Μια νέα πλατφόρμα έχει κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο που “μας συστήνεται” και  θέτει τον εαυτό της ως σοβαρή απειλή για τις προθέσεις των copyright holders. Γνωστή ως ZeroNet, είναι το είδος του server-less human-powered network, το οποίο χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που είναι ένα αμάλγαμα του Bitcoin cryptography και του Bittorrent network.

​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Play – Το πρώτο website στο ZeroNet

Η πρώτη ιστοσελίδα που έχει σκάσει μύτη στο ZeroNet είναι το «Play». Ένα απλό αλλά ελκυστικό website σας καλωσορίζει με μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και τα YouTube trailer links. Τώρα ίσως σκεφτείτε τα εκατοντάδες άλλα “πειρατικά” που θα εξαπολύσουν πόλεμο εναντίον του ZeroNet … αλλά η ιστορία εδώ πέρα είναι λιγάκι διαφορετική. Το ZeroNet σπάει όλα τα νομικά εμπόδια, δεδομένου ότι το ίδιο δεν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε “πειρατική δραστηριότητα”. Οι ιστοσελίδες όπως το Play που είναι hosted από τους χρήστες και είναι επιρρεπείς σε μηνύσεις, αλλά πραγματικά  θα ήταν πολύ δύσκολο να φέρεις έναν αμέτρητο αριθμό χρηστών στο έδρανο του κατηγορουμένου, έτσι δεν είναι;

Η ανωνυμία είναι ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ενώ το ίδιο το ZeroNet δεν σας προσφέρει καμία ασπίδα, μπορείτε ωστόσο να “κρυφτείτε” πίσω από ένα Virtual Private Network ή να χρησιμοποιήσετε το ZeroNet συν το TOR για να παραμείνετε στην “αφάνεια”.

Αυτό το real-time updated distributed network έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει κάθε πιθανότητα network failures ή website takedowns, αφού πάρα πολλοί χρήστες κάνουν host το website  στις μηχανές τους. Λειτουργεί, επίσης, ακόμη και αν ένας μεμονωμένος χρήστη εξυπηρετεί την ιστοσελίδα.​​

https://www.secnews.gr/102129/mia-eikona-javascript/Δείτε ακόμα: Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις ίσον όλη η JavaScript !


Το χειρότερο σενάριο θα ήταν αν όλοι οι peers αποσυνδεθούν ταυτόχρονα από το network, οπότε αυτό αυτόματα  θα καταστήσει τελικά τη ιστοσελίδα μη προσβάσιμη. Αλλά, αυτό δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητά του και πόσο αυτή ανεβαίνει στα ύψη καθώς περνά ο καιρός.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS