ΑρχικήsecurityΜια εικόνα ίσον 1000 λέξεις ίσον όλη η JavaScript !

Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις ίσον όλη η JavaScript !

Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις ίσον όλη η JavaScript !

Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις ίσον όλη η JavaScript !

Ο developer ονόματι Yusheng δημιούργησε ένα φανταστικό infographic που δείχνει ολόκληρη την JαναScrιpt language syntax σε μια μόνο εικόνα! Ρίξτε μια ματιά και χρησιμοποιήστε την ως σκονάκι! 😉

​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Tι θα λέγατε στην ιδέα του να μελετήσετε μία και μόνο σελίδα για να πάρετε μια ιδέα μιας γλώσσας προγραμματισμού; Λοιπόν, κάπως έτσι σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας ένα εκπαιδευτικό infographic που περικλύει ολόκληρη την JαναScrιpt  programming syntax σε μια μόνο εικόνα!

Ένας developer από την Κίνα, ονόματι  Yusheng, δημιούργησε αυτό το εκπληκτικό interactive infographic που “ζωγραφίζει” ολόκληρη την JαναScrιpt  σ’ έναν μοναδικό καμβά. Θα πρέπει να σας πούμε στο σημείο αυτό πως η JαναScrιpt  είναι η πιο “hot” ας πούμε programming language αυτή τη στιγμή και είναι η γλώσσα που θα βοηθήσει κατά πολύ την καριέρα σας.

​​ https://www.secnews.gr/102015/online-ektelisi-kwdika-xwris-egkatastasi-logismikou/btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Online εκτέλεση κώδικα χωρίς την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού!

Αυτό το “mind map” για την JαναScrιpt  μπορείτε περιέχει και code examples και καλύπτει και ES5. Ο Yusheng αναπτύσσει το ES6 syntax και θα το μοιραστεί μαζί μας σύντομα.

Μπορείτε να πατήσετε αποθήκευση της εικόνας και να ρίξετε μια γρήγορη ματιά για να φρεσκάρετε την μνήμη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον χάρτη online ή να το κατεβάσετε από το GitHub repository.

​​ https://www.secnews.gr/101781/mousejack-attack/Δείτε ακόμα: Mousejack Attack | Πως μπορείς να hackάρεις ένα pc από 100μ. μακριά?

infographic-the-entire-javascript-language-in-one-single-image-491250-2
Ο developer ονόματι Yusheng δημιούργησε ένα φανταστικό infographic που δείχνει ολόκληρη την JαναScrιpt language syntax σε μια μόνο εικόνα! Ρίξτε μια ματιά και χρησιμοποιήστε την ως σκονάκι! 😉

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS