Αρχικήinet4o Συνέδριο Security Project "Ασφαλείς Πόλεις" στις 18-19 Μαρτίου @Divani Hotel

4o Συνέδριο Security Project “Ασφαλείς Πόλεις” στις 18-19 Μαρτίου @Divani Hotel

4ο Συνέδριο Security Project
Ασφαλείς Πόλεις
Δράσεις | Συνεργασίες | Τεχνολογίες

 

4o Συνέδριο Security Project "Ασφαλείς Πόλεις" στις 18-19 Μαρτίου @Divani Hotel
Το 4ο Συνέδριο Security Project (www.securityproject.gr) θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel με κεντρικό μήνυμα Ασφαλείας Πόλεις, Δράσεις – Συνεργασίες – Τεχνολογίες.

Το 4ο Security Project, που διοργανώνει η εταιρία Smart Press και το περιοδικό Security Manager και υποστηρίζεται από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α), στοχεύει να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους το όραμα της Ασφάλειας στις Πόλεις μπορεί να γίνει πράξη με στόχο την αποτελεσματική προστασία υποδομών, αγαθών και προσώπων, μέσα από συντονισμένες δράσεις, στρατηγικές συνεργασίες και αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

​​

https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Το συνέδριο θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών της ασφάλειας στην Ελλάδα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, διαδραστικής επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας του χώρου.

Στις δυο ημέρες του 4ου Security Project, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αντίστοιχα τις δυο θεματικές ημερίδες: Παρασκευή 18 Μαρτίου – Security Management Forum και Σάββατο 19 Μαρτίου Security Technology Day. Στις εργασίες του συνεδρίου έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της ασφάλειας και συγκεκριμένα:

• Διευθυντές Ασφάλειας Επιχειρήσεων και Οργανισμών
• Διευθυντικά Στελέχη Ιδιωτικών Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (ΙΕΠΥΑ)
• Επαγγελματίες Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφάλειας
• Προσωπικό Ασφάλειας
• Εκπαιδευτές & Εκπαιδευόμενοι στο τομέα της ασφάλειας
• Προσωπικό Σωμάτων Ασφάλειας

Στο πλαίσιο του Security Project 2016 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές συμμετοχής επισκεφτείτε το site του συνεδρίου στη διεύθυνση www.securityproject.gr

728x90 banner 24-2-16 sent

Σχετικά με τη SmartPress

Η SmartPress είναι μία εταιρεία media με πολυσχιδή δράση (περιοδικά, sites, newsletters, events) σε χώρους που σχετίζονται με την τεχνολογία και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία έχει συνδέσει τις προσπάθειές της με την εκπλήρωση του οράματός της για τη γνωριμία, την εξοικείωση και την εκπαίδευση του ελληνικού κοινού με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.

​​

https://www.secnews.gr/101898/agorase-apo-thn-kina-sklhro-disko-1tb-kai-otan-anoixe-to-kouti/btn-large” variation=”btn-info”]Αγόρασε από την Κίνα σκληρό δίσκο 1TB & όταν άνοιξε το κουτί είδε….

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS