ΑρχικήsecurityΞέρεις HTML & CSS? Απέδειξέ το παίζοντας Super Markup World! ;)

Ξέρεις HTML & CSS? Απέδειξέ το παίζοντας Super Markup World! ;)

Ξέρεις HTML & CSS? Απέδειξέ το παίζοντας το Super Markup World! ;)
Ξέρεις HTML & CSS? Απέδειξέ το παίζοντας το Super Markup World! 😉

 

Ξέρεις τα βασικά της HTML? Είναι το Super Mario Bros ένα από τα αγαπημένα σου παιχνίδια? Αν απάντησες και στις δύο ερωτήσεις με ΝΑΙ, τότε έχουμε πολύ καλά νέα για σένα! Ήρθε η στιγμή να μάθεις για το Super Markup World.

Aυτό το παιχνίδι απαιτεί γνώσεις HTML και CSS για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Αντίθετα από τα Mario games, δεν χρειάζεται να πηδάς από δω κι από κει ή να σώσεις κάποια πριγκίπισσα. Ωστόσο, θα πρέπει να λύσεις μια σειρά από HTML puzzles σε ένα  command window για να σώσεις την φίλη σου την Pixella.

Το παιχνίδι δεν διαθέτει μια σταθερή πλοκή ή την συγκίνηση που σας προσφέρουν άλλα διάσημα παιχνίδια, αλλά σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κωδικοποίηση για να επεκτείνετε την πλατφόρμα σας ή να δημιουργήσετε νέες για να φτάσει στην άλλη πλευρά.

​​

https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

giphy

Η περιγραφή του παιχνιδού:

[alert size=”alert-block” variation=”alert-info”]Pixel and Pixella live in the Super Markup World which was created by the great architect Markup Polo. On a beautiful sunny day when Pixel and Pixella visited the mountainous region of Divland the evil architect Badacss has collapsed all the mountains! Pixella somehow evaded the disaster using a hyperlink tag. But now Pixel and Pixella are separated! It is up to you, Pixel, to find Pixella and destroy badacss.[/alert]

Εάν γνωρίζετε και CSS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά έξυπνα κολπάκια (μπορείτε να τα βρείτε εδώ) και scripts για να γίνει το παιχνίδι ευκολότερο. Σημείωση: Το παιχνίδι μέχρι στιγμής έχει σχεδιασθεί για τον Chrome και το performance του σε άλλους browsers είναι κακό.

​​

https://www.secnews.gr/101781/mousejack-attack/Δείτε ακόμα: Mousejack Attack | Πως μπορείς να hackάρεις ένα pc από 100μ. μακριά?

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μας πείτε τα σχόλια σας παρακάτω! Καλή διασκέδαση!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS