Αρχικήsecurity3 φοβερά Google tricks που θα διευκολύνουν την αναζήτηση σου!

3 φοβερά Google tricks που θα διευκολύνουν την αναζήτηση σου!

Κάθε μέρα οι άνθρωποι κάνουν 3 δισεκατομμύρια αναζητήσεις στη Google. Υπάρχει ένας καλός λόγος γι’ αυτό. Σε δευτερόλεπτα πληκτρολογείτε ότι μπορείτε να φανταστείτε και ψάχνετε και η Google έχει την απάντηση σας!

cele-mai-cautate-telefoane-pe-google-in-2015-ce-prefera-romanii-intre-apple-si-samsung_size2

Ωστόσο ακόμα και αυτά τα δευτερόλεπτα μπορούν να φανούν αιώνες ειδικά όταν έχετε κάποιο deadline στη δουλειά ή προσπαθείτε να τελειώσετε μια εργασία για το πανεπιστήμιο ή το σχολείο.

Γι’ αυτό αυτά τα 3 tricks είναι πολύ χρήσιμα για την αναζήτηση σας! Μπορείτε να μειώσετε το χρόνο και να πάρετε πιο ακριβή αποτελέσματα!

type=”button” https://www.secnews.gr/101642/h-google-allazei-ton-tropo-me-ton-opoio-tha-vlepeis-diafhmiseis/btn-large” variation=”btn-success” target=”blank”]Η Google αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα βλέπεις διαφημίσεις!

1.       Αναζητήστε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα

Ακούσατε κάτι στην τηλεόραση ή το διαβάσατε σε μια εφημερίδα και θέλετε να το μοιραστείτε;

Αν ναι κατά κανόνα θα αναζητήσετε τη συγκεκριμένη αναφορά της τηλεοπτικής εκπομπής ή της εφημερίδας μόνο και μόνο για να βρείτε δεκάδες άλλες αναφορές της ιστορίας που σας ενδιαφέρει και όσο και να κάνετε πάνω κάτω στα αποτελέσματα μπορεί να μην βρείτε την αρχική πηγή.

Αντ ‘αυτού, απλά αναζητήστε αυτή την ιστοσελίδα κατευθείαν από τη Google. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με 2 διαφορετικούς τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση Web στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε το tab. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης.

Η δεύτερη επιλογή είναι να πληκτρολογήσετε την πηγή των πληροφοριών πχ Time Magazine και το θέμα που αναζητάτε πχ “Donald Trump Iowa”

2.       Βρείτε συγκεκριμένους όρους βάζοντας τους σε εισαγωγικά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό όταν κάνετε μια αναζήτηση στη Google κι εμφανίζονται μόνο άσχετα αποτελέσματα. Για να μην γίνεται αυτό και πέφτετε πάνω σε παλιά άρθρα που δεν έχουν σχέση με το θέμα σας χρησιμοποιείστε εισαγωγικά για να βρείτε άρθρα που ταιριάζουν στην ακριβή φράση που αναζητάτε.

type=”button” https://www.secnews.gr/101463/wikipedia-search-engine/Wikipedia Search Engine: Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος της Google?

3.        Πληκτρολογήστε “Solved” για να πάρετε την πιο ενημερωμένη κι έγκυρη απάντηση

Πολλές φορές όταν ψάχνετε για κάτι στη Google παίρνετε πολλές εκδοχές της ίδιας ιστορίας από διαφορετικές χρονικές στιγμές. Δεν είναι ανάγκη να χάνετε χρόνο σε άρθρα που η ιστορία που ψάχνετε είναι ελλιπής. Πρόσφατα για παράδειγμα η IRS προειδοποιούσε τους ανθρώπους που καταθέτουν ηλεκτρονικά τους φόρους τους να προστατεύονται από τα ηλεκτρονικά εγκλήματα. Αυτό είναι καλό να το γνωρίζουμε αλλά μια πιο σημαντική ιστορία είναι ότι η IRS επιβεβαίωσε ότι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποίησαν κλεμμένους αριθμούς Κοινωνικής Ασφάλειας για να δημιουργήσουν περισσότερα από 100.000 E-Pins ώστε να μπορούν να υποβάλλουν ψευδείς αιτήσεις. Για να λάβουμε λοιπόν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη IRS και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο πληκτρολογούμε “IRS electronic filing PINs solved,” και θα εμφανιστεί η επίσημη δήλωση της IRS για το θέμα και ειδήσεις από μια μέρα.

type=”button” https://www.secnews.gr/101576/%CF%81%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CF%81-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-ethihak-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/btn-large” variation=”btn-success”]Ρεκόρ συμμετοχών στο EthiHak! Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS