ΑρχικήinetΒοήθησε τον Leonardo DiCaprio να πάρει το Oscar με αυτό το παιχνίδι!

Βοήθησε τον Leonardo DiCaprio να πάρει το Oscar με αυτό το παιχνίδι!

Ο Leonardo DiCaprio έχει προταθεί για Oscar 5 φορές αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο!

Leonardo DiCaprio

Αυτή τη χρονιά όμως φαίνεται ότι ο Leonardo DiCaprio είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου ονείρου και πιστεύεται από πολλούς ότι θα πάρει το Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου για το ρόλο του στη ταινία ‘The Revenant’. Έτσι η ομάδα του Τhe Line animation studio δημιούργησε ένα παιχνίδι για να τιμήσει τη μάχη του ηθοποιού με την τελετή απονομής βραβείων.

Το ‘Leo’s Red Carpet Rampage‘ είναι ένα 8-bit browser παιχνίδι που δείχνει τον Leonardo Dicaprio να προσπαθεί να περάσει όλους και όλα τα εμπόδια στο κόκκινο χαλί για να φτάσει στο βραβείο. Κάποιοι από αυτούς που πρέπει να περάσει είναι ο Matt Damon, ο Michael Fassbender και ο Eddie Redmayne.

photo-2-1455722280517

Έκτος του ότι ο ηθοποιός πρέπει να συναγωνιστεί με κάποιους συναδέρφους του, o DiCaprio έρχεται αντιμέτωπος και με προκλήσεις από παλιούς ρόλους του σε ταινίες και με άλλες στιγμές κλειδιά της καριέρας του. Σε ένα επίπεδο έχει πάρει τόσα πολλά ναρκωτικά όπως ο χαρακτήρας του στο ‘The Wolf of Wall Street’  και σε ένα άλλο πέφτει πάνω στη Lady Gaga πάνω στο κόκκινο χαλί. Άλλα εμπόδια περιλαμβάνουν παπαράτσι και ακόμα και το παγόβουνο από τον Τιτανικό κάνει την εμφάνιση του!}

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/155535215″ width=”740″]

Σε κάποιο άλλο επίπεδο προσπαθεί να βρει τον μόνο μαύρο υποψήφιο κι έτσι το παιχνίδι κάνει αναφορά στη διαμάχη με την έλλειψη της διαφορετικότητας στα φετινά βραβεία!

Αν και φαίνεται πολύ πιθανό ότι φέτος θα τα καταφέρει ο Leonardo DiCaprio να το πάρει επιτελούς το βραβείο στο παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο γιατί έχει πολλά εμπόδια να ξεπεράσει!

https://www.secnews.gr/100962/%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-android-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82/Ορισμένα παιχνίδια Android κρύβουν κακόβουλο κώδικα σε εικόνες

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS