ΑρχικήinetΤο Reflex είναι το smartphone που σας επιτρέπει να το λυγίσετε

Το Reflex είναι το smartphone που σας επιτρέπει να το λυγίσετε

ReFlexHeader-smartphone

Υπάρχει ένα smartphone που δημιουργήθηκε ώστε να μπορεί να λυγίσει, και όχι, δεν είναι όπως το iPhone 6 Plus

Το Reflex χρησιμοποιεί μια ευέλικτη OLED οθόνη από την LG, παρόμοια με μερικές από τις rollable οθόνες που εμφανίστηκαν πρόσφατα στην CES φέτος, επιτρέποντάς σας να το λυγίσετε κατά τη βούληση σας. Είναι το πρώτο εύκαμπτο τηλέφωνο που συνδυάζει είσοδο με κάμψη και πρότυπες multitouch δυνατότητες, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αλληλεπίδραση αφής σαν σε ένα τυπικό smartphone, καθώς και να αλληλεπιδράσετε με ορισμένες εφαρμογές λυγίζοντας το τηλέφωνο.

Το Hardware του τηλεφώνου δεν είναι ωστόσο ευέλικτο – χρησιμοποιεί Android KitKat από πλευράς οθόνης, έτσι μην νομίζετε ότι είναι εντελώς άφθαρτο.

«Είναι η ίδια αρχιτεκτονική που θα υπήρχε σε ένα smartphone Android» δήλωσε ο ερευνητής Paul Strohmeier.

Για την ανίχνευση κάμψης, ο Strohmeier είπε ότι το τηλέφωνο χρησιμοποιεί ένα μετρητή στελέχους. Με αυτό, το Reflex δέχεται πάνω από 4.000 σημεία δεδομένων που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κάνει πράγματα όπως τον έλεγχο ενός δρομέα. Υπάρχει επίσης δόνηση που μιμείται τη φυσική αλληλεπίδραση των αντικειμένων, παρόμοια με το αίσθημα της κάμψης ενός κλαδιού ή λάστιχου.

“Αρχίσαμε να εργαζόμαστε σε ευέλικτες διασυνδέσεις οθόνης πριν από 12 χρόνια με το πρώτο πρωτότυπο PaperWindows μας,” είπε ο ερευνητής Roel Vertegaal. “Κυκλοφορήσαμε το πρώτο εύκαμπτο κινητό – το PaperPhone – πριν από πέντε χρόνια”

Και δεν σχεδιάζουν να το διακόψουν σύντομα.

«Ελπίζουμε ότι το τηλέφωνο θα μπορεί να εμπορευματοποιηθεί μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε έτη.»

Ο Strohmeier, δήλωσε ότι ο στόχος δεν είναι να αντικαταστήσει την είσοδο αφής στα smartphones με τη δική τους τεχνολογία. «Αυτή είναι μια συμπληρωματική μέθοδος εισαγωγής», είπε. «Δεν προτείνουμε την αντικατάσταση της αφής με κάμψη.»

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS