ΑρχικήinetΑυτό το teeny DARPA drone πετάει με 45 μίλια ανά ώρα

Αυτό το teeny DARPA drone πετάει με 45 μίλια ανά ώρα

drone

Αυτός ο drone της DARPA, μπορεί να πετάξει γύρω από γωνίες με 45 μίλια ανά ώρα / 20 μέτρα ανά δευτερόλεπτο

Οι drones γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς και πιο γρήγοροι όσο περνάει ο καιρός! Στην πραγματικότητα, είχαμε αναφερθεί σχετικά με έναν αγώνα drone από την Drone League τον περασμένο μήνα. Τώρα ένας άλλος drone θέλει να σπάσει κάποια ρεκόρ. Αυτή τη φορά είναι από την DARPA.

Η DARPA, ο οργανισμός Defense Advanced Research Projects, ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή, ότι πέτυχε ένα νέο ορόσημο στην ανάπτυξη του γρήγορου, ελαφριού μη επανδρωμένου αεροσκάφους που μπορεί να πλοηγηθεί. Το σκάφος της DARPA είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως 40 mph ή αλλιώς 20 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, ενώ πετάει μέσα σε μια παλιά αποθήκη.

Στην πραγματικότητα, το αεροσκάφος της DARPA θα μπορούσε να ελιχθεί στις στροφές και να αποφύγει τα αντικείμενα με ευκολία, ενώ πετάει με τρομερή ταχύτητα. Σε μια άλλη δοκιμή στο υπόστεγο αποθήκης αεροσκαφών, το σκάφος μπορούσε να εντοπίσει κουτιά στο πέρασμά του και ήταν ικανό να πετάξει γύρω τους.

Η DARPA λέει ότι ο drone της είναι ένα έργο σε εξέλιξη, καθώς υπάρχει κάποια σπασμωδικότητα στην κίνησή του. Και ναι, μπορεί να υπάρξουν πολλές συντριβές στο δρόμο, πάρα πολλές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να επικυρώσουμε το στόχο της ταχύτητας του αέρα κατά τη διάρκεια αυτής της συλλογής στοιχείων πρώτης πτήσης», δήλωσε ο Mark Micire, ο διαχειριστή του προγράμματος της εταιρείας. “Το γεγονός ότι κάποιες ομάδες απέδειξαν επίσης βασικές ικανότητες αυτόνομης πτήσης, μπροστά στο χρονοδιάγραμμα ήταν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.”

Μένει μόνο να παρακολουθούμε τις εξελίξεις που σίγουρα έρχονται!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS