ΑρχικήinetΠώς να ανακτήσετε χαμένες επαφές στο Android smartphone

Πώς να ανακτήσετε χαμένες επαφές στο Android smartphone

export-gmail-contacts-to-Android
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε τις χαμένες επαφές σας στο Android smartphone, χρησιμοποιώντας το Gmail

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να χάσει σημαντικά δεδομένα του, αλλά μερικές φορές η τυχαία απώλεια μπορεί να είναι ένας λόγος για άγχος και χάος. Χάρη σε ένα λιγότερο γνωστό χαρακτηριστικό του Gmail, οι χρήστες Android είναι τώρα σε θέση, να πάρουν πίσω τις επαφές τους. Επαφές στο chat από 24 ώρες έως και επαφές μέχρι 30 ημερών μπορούν να ανακτηθούν.

Για να ανακτήσετε τα ελλείποντα στοιχεία θα πρέπει να συνδεθείτε στη διαδικτυακή έκδοση του Gmail και στη συνέχεια πηγαίνετε στην επάνω αριστερή γωνία όπου θα δείτε τη λέξη Gmail. Ένα drop down μενού θα εμφανιστεί, από το οποίο θα πρέπει να επιλέξετε τις Επαφές.

Τώρα θα δείτε όλες τις επαφές που η Google έχει συνδέσει με το λογαριασμό σας, αυτό θα περιλαμβάνει καταχωρήσεις για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους καθώς και τους αριθμούς τηλεφώνου τους. Στην αριστερή στήλη θα δείτε μια λίστα επιλογών. Κάντε κλικ στο Περισσότερα και στη συνέχεια, από τους νέους τίτλους που εμφανίζονται επιλέξτε Επαναφορά Επαφών.

Θα σας δοθεί η επιλογή αν θέλετε να επαναφέρετε (μια ώρα, ημέρα, εβδομάδα, κλπ) έτσι ώστε να επιλέξετε ένα σημείο, όταν τα ελλείποντα στοιχεία ήταν ακόμα στο τηλέφωνό σας. Κάντε κλικ στο Επαναφορά και θα πρέπει να βρείτε τις επαφές που είχατε χάσει στο παρελθόν πίσω στη λίστα σας.

Αυτός ήταν και ο τρόπος να ανακτήσετε τις χαμένες επαφές, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Gmail, αλλά σε περίπτωση που οι επαφές σας δεν έχουν συγχρονιστεί υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι για να εκτελέσετε την ενέργεια. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Android Recovery για να επαναφέρετε τη συσκευή σας Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS