ΑρχικήinetΕπιτέλους! Tο Instagram υποστηρίζει πλέον πολλαπλούς λογαριασμούς!

Επιτέλους! Tο Instagram υποστηρίζει πλέον πολλαπλούς λογαριασμούς!

Το Instagram επιτέλους υποστηρίζει μια δυνατότητα που τη ζητούσαν πολλοί χρήστες εδώ και καιρό!

Instagram

Η εφαρμογή ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών σε Android και iOS αυτή την εβδομάδα!

Το Instagram δοκίμαζε αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και καιρό. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στους χρήστες Android τον Νοέμβριο και οι χρήστες iPhone άρχισαν να βλέπουν τη λειτουργία την περασμένη εβδομάδα μετά την ενημέρωση 7.15.

Σε μια δήλωση τη Δευτέρα, το Instagram επιβεβαίωσε το χαρακτηριστικό ήταν μέρος της ενημέρωσης 7.15 και για τους χρήστες Android και iOS αλλά είπε ότι θα αρχίσει να εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα οπότε θα περάσουν λίγες μέρες για να μπορέσουν όλοι να το δουν.

Μόλις η λειτουργία είναι ενεργή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή από τις ρυθμίσεις λογαριασμού στο προφίλ σας. Όταν προσθέσετε έναν ή περισσότερους επιπλέον λογαριασμούς μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. Η εφαρμογή θα δείχνει την προφίλ εικόνα του λογαριασμού που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή για να σας είναι πιο εύκολο να βλέπετε από ποιο προφίλ ποστάρετε κάθε φορά!

Μέχρι τώρα η έλλειψη επίσημης υποστήριξης της λειτουργίας (κρίσιμη για εκείνους που χρησιμοποιούν πολλούς λογαριασμούς) είχε προκαλέσει πολλούς χρήστες να στραφούν σε τρίτους για να δημοσιεύουν και να βλέπουν  feed από διαφορετικούς λογαριασμούς ταυτόχρονα! Αν και το Instagram είχε επιτρέψει τρίτους προγραμματιστές στην πλατφόρμα του, η εταιρία πρόσφατα ανακοίνωσε μια αλλαγή στην πολιτική ανάπτυξη της που θα περιορίζει σχεδόν όλες τις τρίτες feed-viewing. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές θα σταματήσουν να έχουν πρόσβαση στο API του Instagram από τον Ιούνιο του 2016, δήλωσε η εταιρία!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS