ΑρχικήinetΔημιουργήστε τα δικά σας «Mario Maker» wallpapers μέσω Nintendo app

Δημιουργήστε τα δικά σας «Mario Maker» wallpapers μέσω Nintendo app

Αν βασανίζετε τους φίλους σας και ξένους ότι τα επίπεδα του Mario δεν ήταν αρκετά ύπουλα για σας, τώρα μπορείτε να φέρετε τις δικές σας προχωρημένες Super Mario Maker δημιουργίες σε όλες τις οθόνες σας.

Το Nintendo ξεκίνησε ένα ιαπωνικό -μόνο- Super Mario Maker wallpaper εργαλείο δημιουργίας, το οποίο χρησιμοποιεί τη γνωστή πλατφόρμα δημιουργίας από την περσινή κυκλοφορία του Wii U. Ενώ εσείς δεν θα είστε σε θέση να τρέξετε σε αυτά τα επίπεδα, ως Mario, μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνα τέχνη από στοιχεία από τέσσερα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια Super Mario.

Ακόμα κι αν δεν μιλάτε ιαπωνικά, το εργαλείο είναι πολύ εύκολο για να το καταλάβετε. Κατ’ αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε ένα wallpaper για την πλατφόρμα – οθόνης ή κινητού – και στη συνέχεια, να επιλέξτε τις διαστάσεις ανάλογα με τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, θα σας υποδεχτεί μια οικεία οθόνη για τη δημιουργία επιπέδων από το Super Mario Maker.

Δημιουργήστε τα δικά σας «Mario Maker» wallpapers μέσω Nintendo app

Το drop-down πάνω αριστερά θα σας αφήσει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ θεμάτων από τέσσερις διαφορετικούς τίτλους – Super Mario Bros, Super Mario Bros 3, Super Mario World και New Super Mario Bros. U. Επιπλέον, μπορείτε να ανταλλάξετε μεταξύ διάφορων σκηνικών, συμπεριλαμβανομένων ενός υπόγειου σκηνικού, ενός υποβρύχιου και των boss castles.

Το επόμενο βήμα είναι η πλήρωση της οθόνης με εμπόδια, σωλήνες και όλους τους αξιομνημόνευτους κακούς του Mario από το μενού στην κορυφή. Πατώντας το Super Mushroom κουμπί και μετά, πατώντας σε κάθε χαρακτήρα, εκείνος θα μεγαλώνει πάρα πολύ. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο ρομπότ στη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης και κάντε κλικ στην σωστή επιλογή για να αποθηκεύσετε τη δημιουργία σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, από το μηδέν, πατήστε τον μπλε και ροζ πύραυλο (που λέει Reset) και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην σωστή επιλογή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS