ΑρχικήinetΣυντριβή drone στο Empire State Building

Συντριβή drone στο Empire State Building

drone+suspect+empire+state+building

Ένας κάτοικος του New Jersey συνελήφθη από τις αρχές επειδή συνέτριψε ένα drone πάνω στο Empire State Building

Ο Sean Nivin Riddle, κάτοικος του New Jersey συνελήφθη από τις αρχές αφού το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που χρησιμοποιούσε για να τραβήξετε φωτογραφίες από το κτίριο Empire State, κόλλησε στον 40ο όροφο, πρωτού τελικά μπορέσει να προσγειωθεί στην 35η λεωφόρο.

Η αστυνομία είπε ότι ο 27χρονος Riddle έχασε προφανώς τον έλεγχο του μη επανδρωμένου αεροσκάφους του, σε μια προσπάθειά του να τραβήξει τις φωτογραφίες που ήθελε από το εμβληματικό κτίριο, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι ο Riddle συνελήφθη επί τόπου και αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη, η οποία μπορεί να ακολουθηθεί και από μια τιμωρία έως και επτά χρόνων στη φυλακή. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας έχουν ανακρίνει τον Riddle στο τμήμα του Midtown South.

Ο Riddle ανέβασε ένα post στο Twitter που έλεγε ότι μιλούσε με την ασφάλεια αφού ο drone του κόλλησε στο Empire State Building. Αυτό είναι που έγραψε στο δικό του λογαριασμό του Twitter:

“w / drone καταγραφής φωτογραφιών, τώρα έχει κολλήσει στο Empire State Building … .w / την ασφάλειά του”

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν πιστεύουν όπως η συντριβή ήταν εσκεμμένη. Κανείς δεν τραυματίστηκε και επιπλέον δεν έγινε καμία ζημία σε περιουσία.

Δεν υπάρχουν ειδικοί κανονισμοί για τις πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Νέα Υόρκη, εφ ‘όσον αυτά είναι εγγεγραμμένα σε μια εθνική βάση δεδομένων. Ωστόσο, οι φορείς εκμετάλλευσης μπορεί και να κατηγορηθούν αν οι αρχές θεωρήσουν ότι η δημόσια ασφάλεια είναι σε κίνδυνο από αυτά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS