ΑρχικήinetΑναβάθμιση της Cortana για iOS με υποστήριξη 3D αφής

Αναβάθμιση της Cortana για iOS με υποστήριξη 3D αφής

Cortana-03_story

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι μια νέα ενημερωμένη έκδοση του προσωπικού ψηφιακού βοηθού της, για την πλατφόρμα iOS είναι τώρα διαθέσιμη για download. Από την απελευθέρωσή της το περασμένο έτος, η Cortana για το iOS έχει λάβει μόνο μερικές ενημερώσεις που έχουν προσθέσει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για την εφαρμογή iOS, έτσι ώστε οι χρήστες της πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι για το τι έχει περιληφθεί στην τελευταία έκδοση.

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft έχει προσθέσει υποστήριξη για το μενού αφής 3D και στο iPhone 6S και iPhone 6S +. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν αναμενόμενο δεδομένου ότι σχεδόν όλοι οι μεγάλοι προγραμματιστές έχουν ήδη προσθέσει υποστήριξη αφής 3D στις εφαρμογές τους.

Μια άλλη σημαντική βελτίωση που περιλαμβάνεται στην τελευταία ενημέρωση είναι η προσθήκη μιας νέας μηνιαίας υπενθύμισης, καθώς και βελτιωμένη μηχανική ανανέωσης για αυτή την επιλογή.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι η Cortana για iOS τώρα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία φόρτισης για χαμηλής ταχύτητας και ασταθών συνθηκών δικτύου.

Η εταιρεία έχει προσθέσει και Today View. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι προγραμματιστές αναφέρουν ότι η ενημέρωση θα φέρει πιο σταθερή φωνή αλληλεπίδρασης.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το Notebook Cortana για να δουν, να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν τα συμφέροντά τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρωτήσει την Cortana τα πάντα και διασκεδάστε λίγο.

Η Microsoft είναι πιθανό να συνεχίσει να ενημερώνει τόσο το Android όσο και το iOS, έτσι αναμένουμε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για την ψηφιακή βοηθό σε αυτές τις πλατφόρμες.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει τον προσωπικό ψηφιακό βοηθό της Microsoft ακόμα, μπορείτε τώρα να κατεβάσετε την Cortana για iOS δωρεάν μέσω του App Store.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS