ΑρχικήinetΜπείτε στην ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ: Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα

Μπείτε στην ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ: Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα

Μπείτε στην ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ:“Καινοτομία&Επιχειρηματικότητα" Μπείτε στην ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ
Μπείτε στην ομάδα εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ: “Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα”

Οι νέες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις της χώρας μας, τις ωθούν στην αναζήτηση εναλλακτικών μοντέλων ανάπτυξης που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους και την προώθηση της εξωστρέφειας τους .

https://www.secnews.gr/100892/facebook-phishing-malware-scam-message/Διαβάστε: «Έχετε ένα νέο Facebook Message» >> ΠΡΟΣΟΧΗ στο νέο Scam!!

Η υιοθέτηση λύσεων ανοιχτών τεχνολογιών αποτελούν μια από τις ευκαιρίες προς την κατεύθυνση αυτή, συμβάλλοντας στην ενσωμάτωση της καινοτομίας σε διάφορα στάδια της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από δράσεις αξιοποίησης ανοιχτών προτύπων, τεχνολογιών, διαδικασιών και δεδομένων, η ΕΕΛ/ΛΑΚ πρόκειται να συγκροτήσει σχετική ομάδα εργασίας.

https://www.secnews.gr/100898/i-want-this-google-now-mirror-in-my-bathroom/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε περισσότερα: Google Now Mirror|Ο έξυπνος καθρέφτης που θα λατρέψετε! Τον θέλω τώρα!

Το αντικείμενο της ομάδας είναι να καταγράφει τις εξελίξεις στα θέματα ανοιχτότητας που αφορούν καινοτόμες λύσεις για επιχειρήσεις και να διαμορφώνει προτάσεις πολιτικής για τη στήριξη τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

https://www.secnews.gr/100908/greek-insane-society-ntua-sch/Διαβάστε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ > Επίθεση Greek Insane Society σε NTUA.GR και SCH.GR !!!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS