ΑρχικήinetGoogle Now Mirror|Ο έξυπνος καθρέφτης που θα λατρέψετε! Τον θέλω τώρα!

Google Now Mirror|Ο έξυπνος καθρέφτης που θα λατρέψετε! Τον θέλω τώρα!

Google Now Mirror| Ο έξυπνος καθρέφτης που θα λατρέψετε! Τον θέλω τώρα!
Google Now Mirror| Ο έξυπνος καθρέφτης που θα λατρέψετε! Τον θέλω τώρα!

Oι έξυπνοι καθρέπτες κατοικούν ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας (?), και είναι ένα project που μπορεί να επιτευχθεί μόνο για εκείνους που έχουν κυριαρχήσει στην τέχνη του DIY electronics. Κι αυτό επειδή ο Max Braun, ένας software engineer της Google, ίσως έχει  κατασκευάσει φτιάξει την πρώτη συσκευή IoT που…. εγώ προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να αγοράσω!!!! 

https://www.secnews.gr/100892/facebook-phishing-malware-scam-message/Δείτε ακόμα: «Έχετε ένα νέο Facebook Message» >> ΠΡΟΣΟΧΗ στο νέο Scam!!

Ο Braun χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό Android και weather forecast APIs, μαζί με ένα Associated Press RSS feed για να δημιουργήσει αυτόν τον ενημερωτικό καθρέφτη. Παρά την ήδη εντυπωσιακή εμφάνιση του καθρέφτη, ο Braun εξακολουθεί να καλεί το  έργο του work -in -progress. Στο εσωτερικό του, ο καθρέφτης είναι ακόμα μια “ζούγκλα καλωδίων” με ένα Amazon Fire TV Stick στην καρδιά του να τρέχει το Android API.

Ο Braun δηλώνει πως ακόμα πειραματίζεται με τα  “traffic, reminders, και ειδικά ότι περιλαμβάνει μια Google Now card” για να τα  προσθέσει στον καθρέφτη. So cool!! 😉

https://www.secnews.gr/100853/top-websites-to-learn-programming-online/btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Θέλω αυτόν τον Google Now καθρέπτη στο μπάνιο μου…. Αμέσως Τώρα!

Πείτε μας την δική σας γνώμη για το project αυτό! Είμαι η μόνη που αγωνιώ για κάτι τέτοιο;

Google Now Mirror|Ο έξυπνος καθρέφτης που θα λατρέψετε! Τον θέλω τώρα!
Images used with permission of Max Braun Ο Braun χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό Android και weather forecast APIs, μαζί με ένα Associated Press RSS feed για να δημιουργήσει αυτόν τον ενημερωτικό καθρέφτη. Παρά την ήδη εντυπωσιακή εμφάνιση του καθρέφτη, ο Braun εξακολουθεί να καλεί το έργο του work -in -progress. Στο εσωτερικό του, ο καθρέφτης είναι ακόμα μια “ζούγκλα καλωδίων” με ένα Amazon Fire TV Stick στην καρδιά του να τρέχει το Android API.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS