ΑρχικήinetΚατάργηση του Facebook App μπορεί να εξοικονομήσει 20% μπαταρία

Κατάργηση του Facebook App μπορεί να εξοικονομήσει 20% μπαταρία

3436-μπαταρία

Κατάργηση εγκατάστασης της εφαρμογής Facebook εξοικονομεί έως και 20% διάρκεια ζωής στη μπαταρία του Android

Είναι γνωστό ότι το Facebook δεν έχει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο Android app του. Από τότε που ξεκίνησε, οι χρήστες διαμαρτύρονται για ζητήματα επιδόσεων του Facebook App, καθώς και το γεγονός ότι ρίχνει την μπαταρία. Το θέμα λήφθηκε σοβαρά υπόψη από το Facebook, καθώς ο γενικός διευθυντής προϊόντος, Chris Cox, ζήτησε από τους εργοδότες του FB να ξεφορτωθούν τα iPhones τους και να τα αντικαταστήσουν με Android μέχρι οι μηχανικοί να διευθετήσουν όλα τα θέματα με το Facebook App.

Ωστόσο, τόσο η απόδοση όσο και το ζήτημα της χρήσης της μπαταρίας δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί. Αυτό ώθησε τον Android blogger Russell Holly να απορρίψει το app. Η απόφαση να απορρίψει το App γέννησε μια αλυσιδωτή αντίδραση στην Android κοινότητα.

Με αφορμή την αποκάλυψη του Holly ότι η ζωή με το Android είναι καλύτερη χωρίς το app του Facebook, ο χρήστη της Reddit pbrandes_eth δοκίμασε τον αντίκτυπο της εφαρμογής στην απόδοση ενός LG G4.

Βρήκε ότι μόλις το Facebook και το Facebook Messenger app απεγκαταστάθηκαν, άλλες εφαρμογές στο smartphone έτρεχαν 15% γρηγορότερα. Διαπίστωσε επίσης ότι η διάρκεια ζωής στη μπαταρία του Android LG G4 του αυξήθηκε κατά 20% μετά την απεγκατάσταση.

Ένας άλλος χρήστης, ο cloudbasejunkie είχε επίσης παρόμοια αποτελέσματα

Πολλοί ακόμα χρήστες υποστήριξαν την εκστρατεία του Holly για το Facebook App. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν αφαιρέσετε το FB App και το Messenger, μπορείτε να έχετε μια πιο γρήγορη και πολύ πιο άνετη εμπειρία στο Android smartphone σας.

Είναι καιρός να χρησιμοποιείται το Facebook μόνο στο πρόγραμμα περιήγησής μέχρι οι μηχανικοί του FB να βρουν χρόνο για να κυκλοφορήσουν ένα βέλτιστο App.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS