ΑρχικήinetΦοβερό! Κρυμμένο παιχνίδι στο Messenger! Δοκιμάστε το!

Φοβερό! Κρυμμένο παιχνίδι στο Messenger! Δοκιμάστε το!

Το Messenger, η διάσημη εφαρμογή μηνυμάτων του Facebook σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα από ένα απλό chat με τους φίλους σας! Μπορείτε να στείλετε GIF, αυτοκόλλητα και φωτογραφίες αλλά οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα δεν γνωρίζετε ότι μπορείτε να παίξετε και σκάκι!!

thumbimage

https://www.secnews.gr/100770/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ac-%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-site-facebook/btn-large” variation=”btn-success”]Το καλά κρυμμένο δεύτερο site του Facebook!

Το Messenger έχει ενσωματωμένο σκάκι που μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε μια άλλη εφαρμογή! Είναι ένα κρυφό χαρακτηριστικό της εφαρμογής και ίσως λίγο χοντροκομμένο ακόμα αλλά λειτουργεί!

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να παίξετε:

Αρχικά πρέπει μόνο να πληκτρολογήσετε @fbchess play για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι!

you-just-need-to-enter-fbchess-play-to-start-a-game

Το παιχνίδι δυστυχώς δεν υποστηρίζει drag-and-drop οπότε πρέπει να πληκτρολογήσετε συγκεκριμένες εντολές για να κάνετε τα πιόνια να κουνηθούν. Πείτε στο παιχνίδι που θέλετε να πάτε και θα πάει το πιόνι εκεί πχ @fbchess e4. Δείτε και στην εικόνα:

the-board-doesnt-support-drag-and-drop-so-you-need-to-type-in-specific-commands-to-make-the-pieces-move-tell-the-game-where-you-want-to-go-and-itll-move-the-piece-there

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να κάνετε κάτι πιο περίπλοκο από το να κουνήσετε απλά ένα πιόνι; Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια πατώντας την εντολή @fbchess help

Να είστε πολύ προσεχτικοί όταν πατάτε τις εντολές γιατί το παιχνίδι δεν καταλαβαίνει τα λάθη και δεν θα τις δεχτεί!

Μπορείτε να ζητήσετε να αναιρέσετε μια κίνηση πληκτρολογώντας @fbchess undo ή απλά να πατήσετε το κουμπί undo αλλά ο αντίπαλος σας θα πρέπει να δεχτεί αυτή σας την επιλογή!

Το παιχνίδι δουλεύει και στην καρτέλα μηνυμάτων που εμφανίζεται όταν σου στέλνει κάποιος στο κεντρικό site του Facebook!

the-game-also-worked-as-a-messaging-tab-on-facebooks-standard-website

Και στην σελίδα μηνυμάτων της ιστοσελίδας του Facebook!

and-on-the-main-facebook-websites-messaging-page

Και φυσικά στην εφαρμογή για κινητά Messenger!

it-also-works-on-the-mobile-messenger-app

 

Διαβάστε επίσης στο SecNews:

https://www.secnews.gr/100581/android-secret-game/Ανακαλύψτε το μυστικό παιχνίδι του Android & σπάστε κάθε ρεκόρ!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS