5η θέση για την Ελλάδα στο  European Cyber Security Challenge 2018
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
infosec rapidalert

European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC ’18): Τα αποτελέσματα

Ο φετινός πανευρωπαϊκός διαγωνισμός κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC '18) που διεξήχθει στο Λονδίνο έλαβε τέλος και βρήκε...
Read More
Latest Posts

Η Google εκθρονίζει την Apple και γίνεται η πιο πολύτιμη εταιρία!

Η Alphabet, η μητρική εταιρία της Google ξεπέρασε κι έριξε από το θρόνο της την μέχρι τώρα βασίλισσα Apple κι έγινε η πιο πολύτιμη εταιρία στον κόσμο!

Google

Να σας θυμίσουμε ότι η Google έδωσε στον εαυτό της πέρυσι μια μητρική εταιρία για να μπορέσει να διαχωρίσει τις ριψοκίνδυνες της επιχειρήσεις από τα βασικά εισοδήματα.

Η Alphabet έκλεισε τη Δευτέρα με τζίρο 518 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις την ίδια μέρα κατάφερε να ενισχυθεί με πάνω από 5% ακολουθώντας μια ισχυρή έκθεση κερδών κι έκανε την Google να αξίζει περίπου 544 δισεκατομμύρια δολάρια! Την ίδια στιγμή η αξία της Apple ανήλθε στα 534 δισεκατομμύρια δολάρια!

Συνολικά, η Alphabet δημοσίευσε συνολικά έσοδα 21,32 δις δολάρια το τέταρτο τρίμηνο! Η Alphabet κερδίζει και στην κορυφή και στην κάτω γραμμή σημειώνοντας κέρδη ανά μετοχή 8.67$ το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών που ήταν 8.09$.

Eφτά καταναλωτικά προϊόντα της εταιρίας έχουν περισσότερους από 1 δις χρήστες το καθένα μηνιαίως συμπεριλαμβανομένου του Gmail, του Search, του Android, των Maps, του Chrome, του YouTube και του Google Play.

Φυσικά η πρωταρχική πηγή κερδών της Alphabet είναι η Google! Τη Δευτέρα ο CEO της εταιρίας, Sundar Pichai σημείωσε ότι εφτά καταναλωτικά προϊόντα της εταιρίας έχουν περισσότερους από 1 δις χρήστες το καθένα μηνιαίως συμπεριλαμβανομένου του Gmail, του Search, του Android, των  Maps, του Chrome, του YouTube και του Google Play.

Αλλά όσο πιο γρήγορα κερδίζει λεφτά η Google τόσο γρήγορα μπορεί να τα ξοδέψει η Alphabet! Άλλα projects της Google όπως τα self-driving αυτοκίνητα και τα internet balloons ανακοίνωσαν λειτουργικές απώλειες αξίας 3.56 δις δολάρια κι έσοδα μόνο 448 εκατομμύρια δολάρια.

Στη Wall Street  άρεσαν τα κέρδη της Alphabet βάζοντας τη μετοχή αρχικά πάνω από 8% πριν καταλήξει στο 5%.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *