ΑρχικήinetΟι Αμερικανοί παρακολούθησαν πολύ πορνό στην πρόσφατη χιονοθύελλα

Οι Αμερικανοί παρακολούθησαν πολύ πορνό στην πρόσφατη χιονοθύελλα

article-1338454-0C788945000005DC-94-χιονοθύελλα

Η επισκεψιμότητα στο Pornhub εκτινάχθηκε στα ύψη κατά την πρόσφατη χιονοθύελλα στις ανατολικές ΗΠΑ

Την περασμένη εβδομάδα, το σύνολο της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ χτυπήθηκε από μια μαζική χιονοθύελλα που ονομάστηκε Snowzilla. Εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν παγιδευτεί στα σπίτια τους και για πολλούς ήταν μια ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους, να παίξουν μερικά βιντεοπαιχνίδια ή ακόμα να σερφάρουν στο ίντερνετ και να χαλαρώσουν.

Αλλά φαίνεται ότι πολλοί Αμερικανοί ασχολήθηκαν με τον “εαυτό” τους, βλέποντας πορνό στο Pornhub. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Pornhub, η επισκεψιμότητά του εκτινάχθηκε στα ύψη κατά τη διάρκεια του πρόσφατου snowzilla στις ΗΠΑ.

Το site ανέφερε ότι κατέγραψε τα δεδομένα μετά την παραλαβή αίτησης από το GQ.com.

Τα στοιχεία – που είχαν αρχικά προβλεφθεί για το GQ – ήταν μέρος μιας έρευνας που εξετάζει την κυκλοφορία στις ιστοσελίδες για τις τέσσερις μεγάλες πόλεις που επλήγησαν από το χιόνι: Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ουάσινγκτον και Φιλαδέλφεια.

Παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια επλήγησαν από τη χιονοθύελλα, η έρευνα έδειξε ότι η κίνηση στη Βοστώνη αυξήθηκε κατά 8% το Σάββατο σε σύγκριση με την κυκλοφορία σε ένα κανονικό Σάββατο. Ομοίως, η Νέα Υόρκη ανέβηκε κατά 9% το Σάββατο και παρέμεινε 8% υψηλότερα την Κυριακή.

Στη Φιλαδέλφεια, ήταν η Κυριακή που σημείωσε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην επισκεψιμότητα, με μια εντυπωσιακή αύξηση κατά 14%. Η πρωτεύουσα του έθνους σπάει το ρεκόρ – με μια μέση αύξηση 23% κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της καταιγίδας, φτάνοντας στο 25% την Κυριακή.

Στην πραγματικότητα, η πρωτεύουσα του έθνους είδε τη μεγαλύτερη άνοδό της στο Pornhub την Κυριακή, την ημέρα που η χιονοθύελλα είχε περάσει, και όταν θα πίστευε κανείς ότι οι άνθρωποι θα ήταν έτοιμοι να βγουν έξω.

Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί έχουν βρει κάτι για να περνούν το χρόνο τους σε δύσκολες εποχές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS