ΑρχικήinetΤο καλά κρυμμένο δεύτερο site του Facebook!

Το καλά κρυμμένο δεύτερο site του Facebook!

Όλοι ξέρουν το Facebook! Το κοινωνικό δίκτυο έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες καθημερινά σε όλον τον κόσμο!

timthumb-7

Έχει γίνει πλέον απαραίτητο κομμάτι της μοντέρνας ζωής! Αυτό που δεν είναι αρκετά γνωστό είναι ότι όπως το Facebook.com, η τεραστία εταιρία τεχνολογίας έχει ένα δεύτερο site που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μιλήσεις με τους φίλους σου, το Messenger.com

Και αν το να μιλάτε με τους φίλους σου είναι το μόνο που θέλετε να κάνετε τότε είναι πολύ καλύτερο!

Ρίξτε μια ματιά:

Κατ΄ αρχήν ας ρίξουμε μια ματιά στην κεντρική σελίδα του κοινωνικού δικτύου. Έχει ένα τεράστιο όγκο λειτουργικότητας με φωτογραφίες, ομάδες, νέα, status κλπ.

Facebook

Τι γίνεται όμως αν θέλουμε απλά να στείλουμε ένα μήνυμα σε έναν φίλο μας; Αυτό που θέλουμε είναι μόνο το ένα τέταρτο της οθόνης και όλα τα υπόλοιπα είναι αχρείαστα κι ενοχλητικά!

 

Ευτυχώς για εσάς το κοινωνικό δίκτυο έχει μια άλλη εναλλακτική λιγότερο γνωστή!

Μπείτε στον browser σας και φορτώστε το Messenger.com! Θα σας εμφανιστεί μια απολύτως καθαρή επιφάνεια. Θα μπορείς να κάνεις chat με τους φίλους σου και τίποτα άλλο.

Επίσης έχει και πολλές χρήσιμες λειτουργίες!

Πολύ απλά δεν μοιάζει καθόλου με το Facebook! Και αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο αν σου έχει απαγορευτεί στη δουλειά σου! Και είναι πιο εύκολο να το χρησιμοποιείτε αν κάθεστε στο γραφείο παρά να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο smartphone και να φαίνεται ότι δεν κάνετε τη δουλειά σας!

Μοιάζει πάρα πολύ με την εφαρμογή. Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο κυκλοφόρησε το νέο site τον Απρίλιο αλλά φαίνεται ότι πολλοί λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του κι έχει 70 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα, κάτι που είναι πολύ λίγο σε σχέση με τις συνολικές επισκέψεις του κοινωνικού δικτύου!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS