ΑρχικήinetΤι ποσό έδωσε η Google για το google.com; Ανακαλύψτε το!

Τι ποσό έδωσε η Google για το google.com; Ανακαλύψτε το!

Το domain της ίδιας της Google είχε αγοραστεί κάτω από τη μύτη της για $12 τον Οκτώβριο και η Gοogle τώρα μιας αποκαλύπτει πόσα χρήματα πλήρωσε τελικά για να καταφέρει να το πάρει πίσω.

Τι ποσό έδωσε η Google για το gοogle.com; Ανακαλύψτε το!
Το ποσό που έδωσε η Gοogle στον Sanmay Ved ήταν $6,006.13, που είναι το “Goοgle” όταν γράφεται με αριθμούς!

Αφότου ο Sanmay Ved κατά τη περιήγησή του στο Διαδίκτυο, είδε διαθέσιμο προς πώληση στα Gοogle Domains, το “gοogle.com” είπε να το αποκτήσει! Με αυτό τον απλό τρόπο κατάφερε να έχει στην κατοχή του το πιο εμβληματικό όνομα domain όλων των εποχών για ένα ολόκληρο λεπτό. Αφότου είδε τι έγινε, η Goοgle ακύρωσε γρήγορα την αγορά και στη συνέχεια, του έδωσε μια ανταμοιβή για την αναστάτωση.

Το ποσό που του έδωσε η Gοogle ήταν $6,006.13 – που είναι το “Goοgle” όταν γράφεται με αριθμούς, ανακοίνωσε η εταιρεία σε ένα blog post. Ο Ved δώρισε την ανταμοιβή του στο «The Art of Living India» και έτσι ο κολοσσός αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό.

Το ποσό που του έδωσε η Goοgle ήταν $6,006.13 – που είναι το “Gοogle” όταν γράφεται με αριθμούς, ανακοίνωσε η εταιρεία σε ένα blog post. Σύμφωνα με το Business Insider, ο Ved δώρισε την ανταμοιβή του στο «The Art of Living India» και όταν αντιλήφθηκε τι συνέβει η Gοogle, διπλασίασε το ποσό.

Στο blog post περιγράφονται λεπτομέρειες του προγράμματος βραβείων ασφαλείας της Gοogle, κατά τα οποία η εταιρεία επιβραβεύει τους ανθρώπους που βρίσκουν κενά ασφαλείας και bugs στην πλατφόρμα της. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η εταιρεία έδωσε πάνω από $2 εκατομμύρια το 2015 σε πάνω από 300 ερευνητές γι’ αυτό το σκοπό.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS