ΑρχικήinetΠαγκόσμιος αγώνας drone στις γραμμές του Podracing από το Star Wars

Παγκόσμιος αγώνας drone στις γραμμές του Podracing από το Star Wars

maxresdefault-drone

Οι άνθρωποι θα διαγωνιστούν με τα drone τους στο πρώτο παγκόσμιο Drone Racing League

Αυτός είναι ένας αγώνας βγαλμένος κατ ‘ευθείαν από το Star Wars! Αν θυμάστε, το νεαρό Anakin Skywalker να κερδίσει το Boonta Eve Classic podrace στο Tatooine, θα ξέρετε τον ενθουσιασμό που έρχεται με αυτό. Τώρα, ένα πρωτάθλημα από τη Νέα Υόρκη σχεδιάζει μια παγκόσμια κούρσα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Το Drone Racing League (DRL) που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε χθες και θα περιλαμβάνει έξι αγωνίσματα το 2016 σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη εκδήλωση θα είναι στο Μαϊάμι στις 22 Φεβρουαρίου και η δεύτερη θα είναι στο Λος Άντζελες στα μέσα Μαρτίου. Οι τοποθεσίες δεν έχουν καταστεί οριστικές για τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες, αλλά περιοχές που είναι υπό εξέταση είναι το Ντιτρόιτ, το Όκλαντ, η Νέα Ζηλανδία και η Πόλη του Μεξικού.

Όλοι οι αγώνες drone DRL θα είναι σε μέρη κεκλεισμένων των θυρών. Ο πρώτος επίσημος αγώνας DRLs ήταν στο Dolphins’ stadium και ο επόμενος θα γίνει σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες – και μετά από κάθε εκδήλωση, η DRL θα παράγει μια σειρά από επεισοδιακά βίντεο των αγώνων.

Η DRL σχεδιάζει να προσθέσει στιλ στην αρένα αγώνων επενδύοντας τα κτίρια με λαμπερά φώτα νέον και χρησιμοποιώντας ομίχλη από ξηρό πάγο. Αυτό θα κάνει τη πορεία και τα drone είναι λίγο πιο ευδιάκριτα με γυμνό μάτι, καθώς επίσης και ένα βίντεο για να παρακολουθήσουν οι λάτρεις.

Οι πιλότοι των drone θα φορούν γυαλιά που θα δείχνουν σε ζωντανή μετάδοση βίντεο από τη σκοπιά του μη επανδρωμένου αεροσκάφους που ελέγχουν. Ο νικητής θα αποφασιστεί από την ικανότητα και όχι την ταχύτητα, διότι όλοι οι πιλότοι θα πάρουν το ίδιο, προσαρμοσμένο αγωνιστικά drone που ονομάζεται DRL Racer 2, ο οποίος μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 80 μίλια την ώρα.

«Είμαστε δεσμευμένοι για την οικοδόμηση των καλύτερων drone, των πιο εμπνευσμένων αγώνων και τη δημιουργία του κατάλληλου εδάφους για τους μεγαλύτερους πιλότους του κόσμου», είπε ο Nicholas Horbaczewski, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της DRL.

Το πρωτάθλημα επίσης θα χρησιμοποιεί μια ανταγωνιστική δομή παρόμοια με κατάβαση για να εξασφαλιστεί ότι θα είναι δίκαιο για τους πιλότους. Άλλοι αγώνες είχαν προκριματικούς γύρους, αλλά ο DRL θα έχει πολλαπλά προκριματικά ανά αγώνα. Οι νικητές της σεζόν θα αποφασιστούν ανάλογα με το ποιοι έχουν τους περισσότερους πόντους μετά την ολοκλήρωση όλων των δραστηριοτήτων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS