ΑρχικήsecurityΠως οι εγκληματίες καταφέρνουν να Hackάρουν τις Chip & Pin κάρτες σας;

Πως οι εγκληματίες καταφέρνουν να Hackάρουν τις Chip & Pin κάρτες σας;

Πως οι εγκληματίες μπορούν να Hackάρουν τις Chip & Pin κάρτες σας;

Οι EMV (chιρ & Pin) credit cards μέχρι στιγμής υποτίθεται πως είναι ‘unhackable’. Ο καθηγητής ασφαλείας Ross Anderson από το University of California μας εξηγεί Πως και Γιατί δεν αληθεύει ο ισχυρισμός αυτός!

how-criminals-hack-your-chip-and-pin-card/

Με την ολοένα και αυξανόμενη πρόοδο της τεχνολογίας και δεδομένων των συνθηκών και των καταστάσεων όλοι και όλα μπορούν να γίνουν hacked. Έχουμε ήδη δει αρκετά από αυτά τα γεγονότα, όπως το car -hacking, ολόκληρες επιχειρήσεις να πέφτουν από επιθέσεις κακόβουλων χρηστών, και οι πρόσφατες αποκαλύψεις από τον ex-NSA contractor πως το smartphone σας μπορεί να γίνει hacked με ένα μόνο SMS… Η ασφάλεια θα συμφωνήσουμε όλοι μας πως αποτελεί το πιο σοβαρό πρόβλημα στο σύγχρονο κόσμο.

https://www.secnews.gr/100667/windows-7-8-8-1-10-vulnerable-to-hot-potato-exploit-by-hackers/Δείτε: Τα Windows 7/8/8.1/10 κινδυνεύουν από το Hot Potato exploit !

Τώρα, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ακόμη και το νέο EMV (Europay, MasterCard, Visa credit card verification chιρ system, που υποτίθεται ότι είχε σχεδιασθεί από τις εταιρείες αυτές για να είναι unhackable, έχει εκτεθεί. Οι κάρτες EMV έχουν ενσωματωμένα microprocessor chιρs που δίνουν μια διπλή στρώση ασφαλείας. Λειτουργεί σαν two-factor authentication , δημιουργώντας ένα μοναδικό κωδικό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για κάποιον χάκερ να κλέψει τις πληροφορίες σας.

Ε λοιπόν, σχεδόν …

https://www.secnews.gr/100698/visual-hacking/Διαβάστε ακόμα: Μπορείς να hackάρεις ένα pc κοιτώντας το? | Τι είναι Visual Hacking?

Ο Καθηγητής Ross Anderson από το University of Cambridge εξηγεί στο βίντεο που ακολουθεί πως οι black- hats παραβιάζουν το Chip & Pin system για να αποκτήσουν πρόσβαση στις ευαίσθητες πληροφορίες σας.

Παρακολουθήστε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο:

[su_youtube url=”https://youtu.be/Ks0SOn8hjG8″ width=”580″ height=”380″]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS