ΑρχικήinetTo παλιότερο torrent μετρά 12 χρόνια ζωής & γίνεται ακόμα Downloaded!

To παλιότερο torrent μετρά 12 χρόνια ζωής & γίνεται ακόμα Downloaded!

To παλιότερο torrent του κόσμου 12 χρόνια μετά ακόμα γίνεται Downloaded!

Του κόσμου το παλιότερο Τοrrent είναι ακόμα ενεργό και γίνεται downloaded από χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είναι μια fan-made ASCII version της ταινίας sci-fi ‘The Matrix’ του 1999. Το torrent μετρά στην πλάτη του ήδη 12 χρόνια ζωής, κι έχει γίνει γι’ ακόμη μια φορά δημοφιλές ανάμεσα στους χρήστες!

To παλιότερο torrent του κόσμου 12 χρόνια μετά ακόμα γίνεται Downloaded!

Για να κρατήσει ζωντανό ένα αρχείο, τουλάχιστον ένα άτομο θα πρέπει να συνεχίσει να το διαμοιράζεται. Ενώ τα περισσότερα torrents εξαφανίζονται αφότου οι χρήστες χάσουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτά, κάποια torrents ζουν για πάντα. Το website απ’ όπου αυτό το ASCII torrent προήλθε έχει εξαφανιστεί, αλλά το αρχείο συνεχίζει να διαγράφει την πορεία του.

Το TorrentFreak αναφέρει ότι το Τοrrent έχει δει πάνω από 5000 completed downloads. Χάρη στην πρόσφατη δημοσιότητα, αυτό το torrent έχει 6-8 seeders στα websites KickAssΤοrrents, SeedPeer.me, ΤοrrentFunk.come, YourBittorent.com, Manova.org, Bitsnoop.com, και ΤοrrentProject.se.

https://www.secnews.gr/100599/facebooks-newest-data-center-is-going-to-make-some-big-tech-companies-very-nervous/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Το καινούριο κέντρο δεδομένων του Facebook θα προκαλέσει πονοκέφαλο στις υπόλοιπες εταιρίες!

Η πραγματική ημερομηνία γέννησης αυτού του Τοrrent είναι λίγο αντικρουόμενη. Ενώ το ΤοrrentFreak μετράει ήδη τα χρόνια του από τον Δεκέμβριο του 2003, ένα Internet Archive cache αναφέρει ότι διατέθηκε τον Ιανουάριο του 2004.

Εδώ είναι η αρχική περιγραφή του torrent:

Το The.Matrix-ASCII είναι η πρωτότυπη ταινία Matrix κωδικοποιημένη σε κείμενο. Το τελικό προϊόν είναι ένα αρχείο MPEG-2, μεγέθους 7989979136 bytes, πολύ μεγάλο για να χωρέσει σε ένα DVD5. Έκανα re-encoded την ταινία ASCII για να χωρέσει σε ένα τυπικό DVDR. Τα δύο δείγματα είναι από το μεγαλύτερο αρχείο και είναι υψηλότερης ποιότητας. Το DVDR είναι διαθέσιμα μέσω BitTorrent. Εάν θέλετε να κατεβάσετε την τελική ταινία ή κάποιο από τα δείγματα χρησιμοποιώντας BitΤοrrent με εγκατεστημένο το Java, σας προτείνω το Azureus: διαφορετικά TheSHADOW’s BitΤοrrent  Client θα πρέπει να λειτουργήσει καλά. Θα χρειαστείτε ένα media player που μπορεί να αναπαράγει αρχεία MPEG-2 videos για να παρακολουθήσετε το δείγμα και ένα DVD player για να παρακολουθήσετε την ταινία.

https://www.secnews.gr/100634/%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%8e%ce%bd-amazon/Διαβάστε επίσης: Η εξυπηρέτηση πελατών του Amazon διέρρευσε προσωπικές πληροφορίες

Σήμερα το BitΤοrrent  file system έχει εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό μηχανισμό content sharing. Ωστόσο, πριν από 12 χρόνια, το δίκτυο δεν απολάμβανε τέτοια δημοτικότητα. Αψηφώντας τις αποδόσεις, η ύπαρξη αυτού του Τοrrent είναι μια απόδειξη της επιτυχίας του BitΤοrrent .

Συνεχίστε να το μοιράζεστε!! Ας το κρατήσουμε ζωντανό!! 😉

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=F1-glc16PHg” width=”580″ height=”380″]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS