Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 18:20
Αρχική inet Πώς να εξαφανίσετε την ενημέρωση για αναβάθμιση σε Windows 10;

Πώς να εξαφανίσετε την ενημέρωση για αναβάθμιση σε Windows 10;

Είστε χρήστης Windows 7 ή 8.1 και έχετε κουραστεί να βλέπετε τα pop-ups της Microsoft που σας ζητά να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10; Εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε για πάντα από αυτό!

Πώς να εξαφανίσετε την ενημέρωση για αναβάθμιση σε Windows 10;

Η Microsoft έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικά, πραγματικά πολύ ενοχλητική με το να πιέζει τους ανθρώπους που τρέχουν τα Windοws 7 και 8.1 να κάνουν αναβάθμιση σε Windοws 10. Στην πραγματικότητα, η Microsoft πρόσφατα επέκτεινε τις προσπάθειές της για αναβάθμιση στις Windοws “Pro” μηχανές που είχαν ήδη εξαιρεθεί από την αρχική προσπάθεια. Το πιο ενοχλητικό μέρος όλων αυτών είναι ότι τα συνεχόμενα pop-ups στη γραμμή εργασιών που ζητούν να γίνει αναβάθμιση σε Windows 10.

Αν θέλετε να σταματήσει η προτροπή για αναβάθμιση σε Windοws 10, υπάρχει ήδη διαθέσιμη μια λύση λογισμικού από ένα τρίτο κατασκευαστή. Αλλά αν είστε ο τύπος του «Κάντο μόνος σου», η Microsoft δημοσίευσε έναν επίσημο τρόπο για να σταματήσετε τα μηνύματα των Windοws 10 κάνοντας αλλαγές κατευθείαν από το registry.

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, εκτελέστε το Windοws Update για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενημερωμένη. Κατόπιν συνεχίστε όπως περιγράφεται παρακάτω:

Στα Windοws 7, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε Run στο πλαίσιο αναζήτησης και στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόγραμμα Run από τα αποτελέσματα. Όταν το Run ανοίξει, πληκτρολογήστε regedit και πατήστε Enter για να ανοίξετε τον Registry Editor.

Οι χρήστες των Windοws 8.1 έχουν ένα πιο εύκολο έργο. Κάντε κλικ στο λογότυπο των Windοws + R για να ανοίξετε το πρόγραμμα Run. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε regedit και μετά πατήστε Enter για να ανοίξετε τον Registry Editor.

Μόλις βρεθείτε στον Registry Editor θα πρέπει να αλλάξετε δύο ρυθμίσεις. Το να περιηγείστε στον Registry Editor δεν διαφέρει πολύ από το να περιηγείστε στο σύστημα αρχείων χρησιμοποιώντας το File Explorer (Windοws Explorer). Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας και στο Registry.

Πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για την αναβάθμιση των Windows. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον Registry Editor στο HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Policies > Microsoft > Windοws > WindοwsUpdate.

Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο πολύπλοκα. Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε μια DWORD καταχώρηση για να καταφέρετε να δουλέψει όλο αυτό. Στο μενού του Registry Editor επιλέξτε Επεξεργασία > Νέα > DWORD (32-bit Value). Αυτό θα δημιουργήσει μια νέα εγγραφή στο HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Policies > Microsoft > Windοws > WindοwsUpdate. Τώρα θα πρέπει να δώσετε στη νέα καταχώρηση το όνομα «DisableOSUpgrade» και μετά να πατήσετε Enter.

Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στην καταχώρηση DisableOSUpgrade που μόλις δημιουργήσατε και στο νέο παράθυρο που ανοίγει ορίσετε στο Value data: σε 1 και πατήστε OK. Το παράθυρο που απεικονίζεται εδώ είναι από τα Windows 10, αλλά οι εκδόσεις των Windοws 7 και 8.1 είναι σχεδόν ίδιες.

Το παράθυρο που απεικονίζεται εδώ είναι από τα Windows 10, αλλά οι εκδόσεις των Windows 7 και 8.1 είναι σχεδόν ίδιες.

Τώρα πηγαίνετε στο HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Policies > Microsoft > Windοws. Πάλι δημιουργήσετε ξανά μία DWORD καταχώρηση πατώντας Επεξεργασία > Νέα > DWORD (32-bit Value). Δώστε σε αυτή τη νέα καταχώρηση την ονομασία «DisableGWX» και στη συνέχεια, πατήστε Enter.

Για άλλη μια φορά, κάντε διπλό κλικ στην καταχώρηση DisableGWX και στο νέο παράθυρο που ανοίγει ορίστε στο Value data: το 1, πατήστε OK και στη συνέχεια, κλείστε τον Registry Editor.

Τώρα επανεκκινήσετε το μηχάνημά σας και τώρα όλα θα δουλεύουν όπως πρέπει. Τα pop-ups παράθυρα για την αναβάθμιση σε Windows 10 θα έχουν εξαφανιστεί για πάντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Windows 10: Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο task manager για gamers

Εάν τα παιχνίδια του υπολογιστή σας καθυστερούν ή λειτουργούν αργά, μπορείτε να ελευθερώσετε πόρους στα Windows 10 χρησιμοποιώντας τον νέο task manager...
00:01:51

Το Osiris-Rex της NASA αναμένεται να προσγειωθεί αύριο στον αστεροειδή Bennu

Το διαστημικό σκάφος Osiris-Rex της NASA θα προσγειωθεί για λίγο σε έναν μεγάλο αστεροειδή την Τρίτη και θα συλλέξει μερικές πέτρες και...

Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone σας

Μερικά άτομα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα με τις δονήσεις που κάνει το iPhone τους, είτε για προσωπικούς είτε για ιατρικούς λόγους. Χάρη σε...

Πως να μετατρέψετε τις παρουσιάσεις Keynote σε Microsoft PowerPoint

Το λογισμικό παρουσίασης της Apple κάνει όλη την βαριά δουλειά όταν μετατρέπετε μια παρουσίαση PowerPoint σε Keynote. Το να κάνετε το αντίθετο,...

Θεωρίες συνωμοσίας QAnon: Το YouTube τις αφαιρεί από την πλατφόρμα

Το YouTube είναι το τελευταίο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει ξεκινήσει αγώνα ενάντια στην διάδοση των θεωριών συνομωσίας QAnon.

Vizom: Το νέο malware κανει hijack σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Το Vizom μεταμφιέζεται ως δημοφιλές «videoconferencing software», με τα meeting να γίνονται όλα διαδικτυακά εξαιτίας της πανδημίας. Οι ερευνητές...

Ο Calculator των Windows 10 έχει μεταφερθεί στο Linux

Ο Calculator των Windows 10 έχει μεταφερθεί στο Linux και μπορεί να εγκατασταθεί από το Canonical Snap Store. Τον...

Παραβίαση συστήματος εκθέτει δεδομένα πελατών της Kleenheat

Η εταιρεία παροχής φυσικού αερίου Kleenheat με έδρα την Αυστραλία, έχει προειδοποιήσει ορισμένους από τους πελάτες της για παραβίαση δεδομένων, που ενδέχεται...

Εκλογές ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι χειραγωγούν τους ψηφοφόρους μέσω email!

Οι πολιτικοί που είναι υποψήφιοι για τις επικείμενες εκλογές των ΗΠΑ χρησιμοποιούν ψυχολογικά κόλπα και "σκοτεινά" μοτίβα στα email τους για να...

Google Chrome και Edge δημιουργούν τυχαία αρχεία καταγραφής debug.log

Ένα σφάλμα στην τελευταία έκδοση του Chrome και σε άλλα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στον Chromium, προκαλεί τη δημιουργία τυχαίων αρχείων debug.log...