ΑρχικήsecurityWhite Hats ξεσκεπάζουν όλους τους τρόπους που μπορούν να σας Hackάρουν

White Hats ξεσκεπάζουν όλους τους τρόπους που μπορούν να σας Hackάρουν

White Hats αποκαλύπτουν όλους τους τρόπους που μπορούν να Hackάρουν το τηλέφωνό σας!

White Hats ξεσκεπάζουν όλους τους τρόπους που μπορούν να σας Hackάρουν White Hats

Δεδομένου ότι ολοένα και περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές συνδέονται online, τα hacking threats αυξάνονται κι αυτά με τον ίδιο ρυθμό. Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε ένα νέο malware που δημιουργεί μεγαλύτερη απειλή να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ψηφιακής μας ζωής. Αυτή η ευπάθεια έχει γίνει πλέον universal, αφού κάθε online account μας και κάθε συσκευή βρίσκεται στο στόχαστρο των χάκερ.

https://www.secnews.gr/100393/the-most-secure-mobile-platform/Eσείς μπορείτε να Μαντέψετε ποιό είναι το ασφαλέστερο mobile OS? Θα εκπλαγείτε!

Όταν μιλάμε για gadgets, το θαύμα της τεχνολογίας που παραμένει πιστό πάντα δίπλα μας είναι το smartphone μας. Τα Smartphones λειτουργούν με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα – Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu – και το καθένα από αυτά έχει κάποιο ελάττωμα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να υποκλαπούν οι συνομιλίες και τα μηνύματά σας.

Αν μιλήσουμε για προηγμένους hackers και υπηρεσίες πληροφοριών, όπως είναι η NSA και η GCHQ, δεν χρειάζονται καν κάποιο ελάττωμα. Έχουν τα δικά τους συστήματα για να ‘τρυπώσουν’ μέσα στο τηλέφωνό σας και να το ελέγξουν. Πρόσφατα, ο Edward Snowden αποκάλυψε κάποια μυστικά κυβερνητικά αρχεία που ήταν ουσιαστικά ένας κρυφός κατάλογος μερικών εκ των πιο προηγμένων εξοπλισμών επιτήρησης που έχουμε δει ποτέ.

Στο βίντεο που ακολουθεί (από το Motherboard), ειδικοί σε θέματα ασφάλειας εξηγούν διάφορους τρόπους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να χακάρουν το τηλέφωνό σας.

https://www.secnews.gr/100441/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc/Δείτε: Ποιες εφαρμογές για κινητά είναι ακόμη ανασφαλείς εν έτη 2016;

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο – που δημιουργήθηκε χάρις σε κάποιους νομοταγείς white hats – και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το smartphone σας:

[su_youtube url=”https://youtu.be/dysnKiXUlRU” width=”580″ height=”380″]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS