ΑρχικήinetΠως και γιατί το DuckDuckGo trollάρει την Google;

Πως και γιατί το DuckDuckGo trollάρει την Google;

Πως και γιατί το DuckDuckGo trollάρει την Google;

«Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τους χρήστες για να βγάλετε λεφτά»!

Πως και γιατί το DuckDuckGo trollάρει την Google;
Υπάρχουν λιγότερο ‘σατανικοί’ τρόποι για να βγάλετε λεφτά και η αυτοαποκαλούμενη privacy-focused μηχανή αναζήτησης ‘DuckDuckGo’ συμμορφώνεται με αυτήν την ηθική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κύριος Gabriel Weinberg, στην τελευταία του συνέντευξη AMA (ask me anything) στο Hacker News platform, διαβεβαίωσε τους ενδιαφερόμενους χρήστες λέγοντας ότι το DuckDuckGo δεν βυθίζεται και είναι πραγματικά επικερδής επιχείρηση.

https://www.secnews.gr/100393/the-most-secure-mobile-platform/Δείτε Περισσότερα: Μαντεύετε ποιό είναι το ασφαλέστερο mobile OS? Θα εκπλαγείτε!

Ρίχνοντας τα βέλη του προς την Google, ο Weiner δήλωσε συγκεκριμένα,

Είναι μύθος πως χρειάζεστε να παρακολουθείτε τους ανθρώπους με σκοπό το κέρδος στο Web search. Τα περισσότερα χρήματα γίνονται χωρίς την παρακολούθηση των χρηστών, απλά δείχνοντάς τους διαφημίσεις με βάση λέξεις-κλειδιά, όπως για παράδειγμα αν κάποιος πληκτρολογήσει τη λέξη ‘car’ να του εμφανισθεί μια car ad. Αυτές οι διαφημίσεις είναι επικερδείς, διότι οι άνθρωποι έχουν την πρόθεση αγοράς. Όλη αυτή η παρακολούθηση για το υπόλοιπο του Διαδικτύου είναι περιττή, ειδικά χωρίς να υπάρχει αυτή η πρόθεση αναζήτησης, και γι ‘αυτό άλλωστε συναντάτε σε ολόκληρο το Διαδίκτυο τις ίδιες και τις ίδιες διαφημίσεις.

Η μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από επτά χρόνια, αλλά πήρε μια τεράστια βώθηση και η βάση των χρηστών έλαβε μια εκθετική αύξηση της τάξεως του 600% σε επισκεψιμότητα μετά τις αποκαλύψεις του πρώην NSA contractor, Edward Snowden, ο οποίος προειδοποίησε το κοινό να αποφεύγει την Google και το Facebook.

https://www.secnews.gr/100428/beware-facebook-can-now-spy-even-on-your-clipboard/Δείτε ακόμα: Προσοχή! Το Facebook κατασκοπεύει ΚΑΙ το clipboard σας!

Παρ ‘όλες τις προσπάθειες από την ομάδα του DuckDuckGo, η μηχανή αναζήτησης δεν ακούγεται ακόμα τόσο πολύ από τους περισσότερους χρήστες.

Ο Weinberg έχει επίσης υποσχεθεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα εμφάνισης περιεχομένου αναζήτησης και σε άλλες γλώσσες πέραν της Αγγλικής, καθώς και για όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο που έχουν θυσιάσει την ιδιωτική ζωή τους για καλύτερα αποτελέσματα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS