ΑρχικήinetΒρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe...μαντεύετε ποιό?

Βρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe…μαντεύετε ποιό?

Βρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe…μαντεύετε ποιό?

Όλοι την θεωρούσαν νεκρή αφού ήταν αγνοούμενη για 10 χρόνια… Ο λόγος για μια γυναίκα από την Κίνα που είχε εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει πίσω της ίχνη για περίπου μια δεκαετία. Προς έκπληξη όλων, βρέθηκε! Και δεν μπορείτε να μαντέψετε που! Βρέθηκε ζωντανή να παίζει σε ένα … internet cafe!

Βρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe...μαντεύετε ποιό?

Ο λόγος για την Xiao Yun, τώρα 24 ετών, η οποία άφησε το σπίτι της στην περιοχή Zhejiang της Ανατολικής Κίνας, έπειτα από έναν μεγάλο καυγά με τους γονείς της όταν ήταν μόλις 14 ετών. Σύμφωνα με τα τοπικά ειδησεογραφικά media, η δεσποινίς (πλέον) Yun βρέθηκε από την τοπική αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια ενός τυπικού check up σε ένα internet cafe στην περιοχή Hangzhou.

https://www.secnews.gr/100341/10-year-kid-scores-100-percent-in-java-exam-completes-150-minute-paper-just-in-18-minutes/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε: Ο 10χρονος ‘Java Champion’ σκόραρε 100% σε 18 μόλις λεπτά!Εντυπωσιακό!

Μετά την ανάκριση, προέκυψε ότι Xiao Yun πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια στα internet cafes, καταναλώνοντας το μεγαλύτερο μέρος από τον χρόνο της στο multi-player shooter game CrossFire.

Είπε στο Qianjiang Evening News: «Είχα φύγει από το σπίτι και πριν. Και όταν στην συνέχεια προσπάθησα να ζητήσω από τον πατέρα μου μερικά χρήματα, [οι γονείς μου] δεν μου έδωσαν ποτέ, ισχυριζόμενοι πως μάλλον λέω ψέματα. Γι ‘αυτό και αποφάσισα να φύγω από κοντά τους μια και καλή. ”

Είναι τόσο καλή στο να παίζει το multi-player game CrossFire, έτσι άλλοι παίκτες την πληρώνουν για να παίξει το παιχνίδι γι ‘αυτούς.
Η αστυνομία την συνέλαβε για χρήση πλαστών ταυτοτήτων και με την άδειά της, κανόνισαν οι γονείς της να την συναντήσουν ξανά. Η μητέρα της είπε, «δεν έχω αλλάξει τον αριθμό του κινητού μου τα τελευταία 10 χρόνια. Νόμιζα ότι έτσι θα μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου όταν θα με σκεφτόταν.”

Βρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι παιχνίδι σε netcafe...μαντεύετε ποιό?

“Έχω έναν ιδιαίτερο και οξύθυμο χαρακτήρα. Πράγματι την επέπληξα άσχημα στο παρελθόν. Αλλά μετά από 10 χρόνια, είναι πλέον μια μεγάλη δεσποινίδα. Δεν θα της κάνω πλέον καμία νύξη πάλι,» πρόσθεσε.

Η Υun θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.000 Yuan (£103 δολάρια) για την χρήση πλαστής ταυτότητας.

https://www.secnews.gr/100346/i-hacked-citrix-says-russian-hacker-w0rm/Διαβάστε ακόμα: ‘Ηackαρα την Citrix’ δηλώνει ο Ρώσος hacker w0rm

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS