ΑρχικήinetΤο Keyport Modular πολυεργαλείο κυκλοφόρησε στο Kickstarter

Το Keyport Modular πολυεργαλείο κυκλοφόρησε στο Kickstarter

black-keyport-slide-bundle-array-πολυεργαλείο

Το Keyport Modular πολυεργαλείο κυκλοφόρησε στο Kickstarter

Αν έχετε πραγματικά την ανάγκη ενός συμπαγούς τρόπου για να μεταφέρετε τα κλειδιά σας, καθώς και μια ποικιλία από διαφορετικά εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε οι ίδιοι και να συνδυάζονται σε μία συσκευή τσέπης, μπορεί να σας ενδιαφέρει στο νέο Keyport Modular πολυεργαλείο.

Το Keyport έχει κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα crowdfunding Kickstarter για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων $ 100.000 ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή του, και έχει ήδη περάσει το στόχο χάρη σε πάνω από 1460 υποστηρικτές με ακόμα 27 ημέρες να απομένουν για την εκστρατεία.

Οι δημιουργοί του μας εξηγούν:

“Θέλουμε να αναπτύξουμε μια καθημερινή πλατφόρμα μεταφοράς που ενσωματώνει τα πιο ουσιώδη προσωπικά στοιχεία σας (κλειδιά, εργαλεία τσέπης, τεχνολογία) που θα μπορούσαν αλλιώς να συνδέονται με ένα ογκώδες μπρελόκ ή να ρίχνονται ακατάστατα σε μια τσέπη ή τσάντα. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τη δική σας προσαρμοσμένη συσκευή καθολικής πρόσβασης που θα είναι ένα από τα τρία στοιχεία που μπορείτε να έχετε μαζί σας κάθε μέρα (Keyport, πορτοφόλι, τηλέφωνο), που συμπληρώνει το smartphone σας, και που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες και στυλ.

Είμαστε περήφανοι που πλησιάσαμε περισσότερο το στόχο αυτό με την εισαγωγή δύο νέων Keyports, το Keyport Slide 3.0 και το Keyport Pivot 1.0, τα οποία αντιπροσωπεύουν την επόμενη γενιά των modular, απόλυτα προσαρμόσιμων και καθημερινών πολυεργαλείων που θα χρησιμοποιήσετε μια ντουζίνα φορές τη μέρα … κάθε μέρα. Εάν έχετε ακολουθήσει την εταιρεία μας σε όλα, ξέρετε πόσο σημαντική είναι η συμβολή σας για μας. Είστε ένα πολύτιμο μέρος της ομάδας μας. Έχουμε κάνει το καλύτερο για να ενσωματώσουμε τα σχόλιά σας σχετικά στο Slide 2.0, καθώς και για τα νέα χαρακτηριστικά που θα θέλατε να δείτε σε μελλοντικές εκδόσεις.”

Αν νομίζετε ότι το Keyport Modular πολυεργαλείο είναι κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει επισκευτείτε στην ιστοσελίδα crowdfunding Kickstarter για να κάνετε μια εγγύηση από $ 16.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS