ΑρχικήinetΣύντομα θα είστε σε θέση να ελέγχετε το σπίτι σας με τα...

Σύντομα θα είστε σε θέση να ελέγχετε το σπίτι σας με τα Windows 10

σπίτι-of-Cortana-for-Windows-Phone-Can-Control-Your-Home-Lights-Video-475510-2

Αν ποτέ προβλέψατε ότι η Cortana θα είναι σε θέση να ελέγχει ολόκληρο το σπίτι σας, και ότι τα πάντα γύρω σας θα λειτουργούν με φωνητικές εντολές, μπορείτε να θεωρείται τον εαυτό σας μάντη.

Διότι αυτό είναι που η Microsoft είναι πολύ κοντά στο να κάνει με τα Windows 10, την Cortana, και την IoT ώθηση της, καθώς η εταιρεία έχει πρόσφατα ενώσει τις δυνάμεις της με τη Samsung για το τι θα μπορούσε να είναι επαναστατική τεχνολογία στο σπίτι.

Στην CES 2015, η Samsung και η Microsoft παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο οι δύο εταιρείες υποστηρίζουν τις προσπάθειες IoT με τα δικά τους σχέδια και παρουσίασαν ακόμα ένα πλυντήριο ρούχων που τροφοδοτείται από την Cortana. Αυτή είναι μόνο μία από τις συσκευές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα Windows 10, καθώς ψυγεία, φούρνοι μαγειρικής, τηλεοράσεις θα μπορούσαν επίσης να ελέγχονται με την Cortana.

Η Cortana στο επίκεντρο των πάντων

Και η Microsoft λέει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή μίας μεγαλύτερης συνεργασίας στον τομέα αυτό, εξηγώντας ότι τα Windows 10 είναι ακριβώς η σωστή πλατφόρμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις συσκευές του σήμερα και είμαστε επίσης εμπνευσμένοι σχετικά με τις δυνατότητες του αύριο. Μαζί με τη Samsung, μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για τα εκατομμύρια και εκατομμύρια των συσκευών και πραγμάτων μέσα στο σπίτι που θα επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ανοικτά πρωτόκολλα και πρότυπα στο πλαίσιο συμμετοχικών οικοσυστημάτων, εμπνέοντας τη δημιουργικότητα των προγραμματιστών λογισμικού, των κατασκευαστών συσκευών, και την αύξηση των star Makers σε όλο τον κόσμο, ” δήλωσε ο Terry Myerson , επικεφαλής της ομάδας OS της Microsoft.

Φυσικά, το να έχουμε ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι είναι αρκετά μεγάλο πράγμα, αλλά εγείρει και κάποιες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια για εκείνους που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα γύρω τους με τη δύναμη της φωνής τους. Αλλά αυτά είναι προκλήσεις που όλες οι εμπλεκόμενες εταιρείες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη στιγμή, γι ‘αυτό είναι αρκετά σαφές ότι η επανάσταση έχει ξεκινήσει. Και η Microsoft φαίνεται να είναι ακριβώς στην πρώτη γραμμή, αυτή τη φορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS