ΑρχικήinetΤα smartphones της Gigabyte ήρθαν στην Ελλάδα

Τα smartphones της Gigabyte ήρθαν στην Ελλάδα

smartphoneΗ Κρύπτο ΑΕ επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των κινητών τηλεφώνων GSMART τηςGigabyte Communications για την Ελλάδα.

Η Gigabyte Communications ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, και ανήκει στην Gigabyte Technology Co. Ltd (GIGABYTE) γνωστή από ταmotherboards και τις κάρτεςγραφικών, με έδρα την Ταϊβάν.

Tο brand “GSmart” είναι συνώνυμο της «έξυπνης χρήσης», «παγκοσμιοποίησης», «διαφοροποίησης» και  «διαδικτυακής επικοινωνίας».

Η παραγωγή των συγκεκριμένων  smartphones παρέχει στο σύγχρονο χρήστη έναευέλικτο σύστημα επικοινωνίας, διασκέδασης, εκμάθησης, και προσωπικής ενημέρωσης  μέσα από την τεχνολογία διαχείρισης πληροφοριών.

Ταυτόχρονα η άριστα οργανωμένη ομάδα έρευνας πίσω από τα κινητά τηλέφωνα GSMART κατασκευάζει προϊόντα σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας .

Τα smartphones της Gigabyte, Arty A3, Mika M2, Roma R2 Plus, Saga S3 και Τ4, διατίθενται ήδη σε σημεία λιανικής πώλησης στη χώρα μας, σε τιμές που ξεκινούν από τα89 ευρώ.

Περισσότερα για τα μοντέλα, μπορείτε να δείτε εδώ..

Πηγή: e-pcmag.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS