ΑρχικήinetOι επενδύσεις του πρώην αρχηγού της ΝSA - Νέα έγγραφα

Oι επενδύσεις του πρώην αρχηγού της ΝSA – Νέα έγγραφα

Keith

Νέα έγγραφα χρηματοοικονομικών στοιχείων που κυκλοφορήσαν αυτό το μήνα από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) δείχνουν ότι ο Keith Alexander, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της από τον Αύγουστο του 2005 έως τον Μάρτη του 2014, πραγματοποίησε επενδύσεις χιλιάδων δολαρίων κατά τη διάρκεια της θητείας του σε εταιρίες τεχνολογίας.

Οι 60 σελίδες που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, αναφέρονται στην περίοδο από το 2008 έως το 2013 και τεκμηριώνουν ότι από το 2008, ο Alexander είχε επενδύσει 50000 δολάρια στη Synchronoss , μια εταιρεία cloud storage. Η Synchronoss παρέχει υπηρεσίες σε μεγάλους πάροχους κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των AT&T και Verizon.

$ 15.000 είχε επενδύσει στη Datascension , μια εταιρία “συλλογής και έρευνας δεδομένων.” και άλλα 15000 δολάρια στην Pericom –  μια εταιρεία που παράγει hardware για ” συσκευές ασφάλειας και επιτήρησης CCTV”.

Ο πρώην διευθυντής της NSA είχε επίσης επενδύσεις $ 15.000 δολαρίων στη RF Micro Devices , μια εταιρεία που παράγει μεταξύ άλλων «συστατικά υψηλής απόδοσης ημιαγωγών” για τις αγορές της “αεροδιαστημικής και της άμυνας “. Ομοσπονδιακά αρχεία δείχνουν ότι η RF Micro Devices είχε πραγματοποιήσει εμπορική συμφωνία αξίας 10,5 εκατομυρίων δολαρίων με την κυβέρνηση εκ των οποίων τα $9,500,000 αφορούν συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας.

Μετά την αποχώρηση του από την NSA, ο Alexander ίδρυσε την IronNet η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας δικτύων. Η Ironet προσφέρει υπηρεσίες προστασίας προς τις τράπεζες για μέχρι και $ 1 εκατομμύριο το μήνα.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS