ΑρχικήReviewsAnonabox - Νέα συσκευή ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο

Anonabox – Νέα συσκευή ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο

anonabox-inline

Tο λογισμικό Tor αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για να προστατεύσετε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί:

Το browsing στο internet κρυπτογραφείται και πραγματοποιείται μέσω τυχαίων υπολογιστών σε όλο τον κόσμο – Ο χρήστης “κρύβεται” πίσω από έναν server που μπορεί να είναι οπουδήποτε στον πλανήτη και έτσι δύσκολα μπορεί κάποιος να εντοπίσει την πραγματική του ΙP και τα αληθινά του στοιχεία. Για να χρησιμοποιήσει όμως κάποιος, Tor, χρειάζεται να εγκαταστήσει αντίστοιχη εφαρμογή και να κάνει κάποιες, όχι τόσο εύκολες τεχνικές ρυθμίσεις.

Βρίσκετε την εγκατάσταση του Tor περίπλοκη;

Μία νέα συσκευή έρχεται να σας “λύσει” τα χέρια και να προστατέψει την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο – το Anonabox. Πρόκειται να για ένα μικροσκοπικό κουτάκι με hardware το οποίο συνδέει τον υπολογιστή σας κατευθείαν στο δίκτυο Τοr αποκρύπτοντας την ΙP σας και προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα.Το gadget κατευθύνει αυτόματα όλα τα δεδομένα  μέσω ethernet ή Wi-Fi σε δικτυο Tor, εξασφαλίζοντας ανώνυμη περιήγηση και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το μέγεθος του είναι τόσο μικρό ώστε δύο Anonabox χωρούν άνετα σε ένα πακέτο τσιγάρων.

Ανώνυμη περιήγηση όπου κι αν βρίσκεστε
Ο χρήστης μπορεί να το μεταφέρει εύκολα παντού και να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω Tor. Αν το Anonabox εκπληρώσει τις υποσχέσεις του, θα μπορούσε να γίνει ένας από τους πιο εύκολους και ασφαλής τρόπους ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο. “Τώρα όλα τα προγράμματα σας, ανεξάρτητα τι κάνετε στον υπολογιστή σας, δρομολογούνται μέσω του δικτύου Tor,” αναφέρει ο August Germar, έναν από τους ανεξάρτητους συμβούλους που πέρασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια την ανάπτυξη του Anonabox.”Το Anonabox δημιουργήθηκε για να κάνει το δίκτυο Τοr προσιτό σε όλους”. Η open-source συσκευή router, αναμένεται στην αγορά στην τιμή των 45 δολαρίων.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS