ΑρχικήinetZuckerberg… είμαι ακόμα εδώ!

Zuckerberg… είμαι ακόμα εδώ!

Old-WomanΟι ηλικιακοί περιορισμοί στο Facebook λειτουργούν και… αντίστροφα!

Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet, συχνά λέτε ψέματα για το ένα ή το άλλο, συμπεριλαμβανομένου και της πραγματικής ημερομηνίας γέννησής σας ή ίσως ακόμη και το όνομά σας. Το Facebook, όμως, ήταν αρκετά επίμονο, ώστε να κάνει τον καθένα να χρησιμοποιήσει την πραγματική του ταυτότητα.

Η Anna Stoehr είναι ένας από τους ανθρώπους που έπρεπε να πει ψέματα στο Διαδίκτυο, όχι επειδή το ήθελε, αλλά γιατί δεν θα μπορούσε διαφορετικά να φτιάξει λογαριασμό στο Facebook – είχε μόλις γιορτάσει τα 114στα γενέθλιά της, αναφέρει το Kare11.

Η συγκεκριμένη κυρία είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στη Μινεσότα και έκανε πρόσφατα ένα νέο φίλο, έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων στη Verizon, ο οποίος πούλησε στον 85χρονο γιο της ένα iPhone. Ο Joseph Ramireza φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από την Anna Stoehr, έτσι αποφάσισε να οδηγήσει δύο ώρες μέχρι το γηροκομείο όπου κατοικούσε.

Ήθελε να την βοηθήσει να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το email, πώς να ψάχνει για πράγματα στη Google, πώς να χρησιμοποιεί την υπηρεσία video chat της Apple ή ακόμα και να συμμετάσχει στο Facebook. Στο τελευταίο, όμως, ανακάλυψε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ η Άννα Stoehr γεννήθηκε το 1900, το Facebook δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ημερομηνία προγενέστερη του 1905, ως χρονολογία γέννησης.

Αυτό είναι κατανοητό για το Facebook, αλλά δεν έχει κάνει τη ζωή της ευκολότερη. Μετά πρόσθεσε οικογένεια και φίλους στο λογαριασμό, όλοι ενημερώθηκαν ότι είχε γιορτάσει τα 99 της χρόνια την Κυριακή, μια ηλικία που επέλεξε για πλάκα.

«Είμαι ακόμα εδώ,» έγραψε στον Zuckerberg

Η Stoehr έγραψε επίσης ένα γράμμα στο Facebook εξηγώντας την κατάστασή της, με τη βοήθεια του Ramireza. Ο ίδιος βοήθησε να γράψει την επιστολή προς τον Mark Zuckerberg, και η Άννα υπαγόρευσε μια απλή φράση, “είμαι ακόμα εδώ.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS