ΑρχικήinetΑρπακτικό γεράκι επιτίθεται σε ελικόπτερο αερομοντελιστή

Αρπακτικό γεράκι επιτίθεται σε ελικόπτερο αερομοντελιστή

geraki

Ο ουρανός δε μας χωράει όλους!!!

Αερομοντελιστής πιλότος τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου καταγράφει απίστευτο video, όταν γεράκι επιτέθηκε στο ελικοπτεράκι του.

Ο Christopher Schmidt πέταγε το ελικοπτεράκι του νωρίτερα τη περασμένη εβδομάδα στο Cambridge όταν ένα γεράκι το εντόπισε στον αέρα και άρχισε να κάνει στροφές γύρω του. Όπως φαίνεται και από τη κάμερα GoPro που ήταν εφοδιασμένο το τηλεκατευθυνόμενο, ο Schmidt χαμήλωσε τη δύναμη του έλικα όταν ήταν πλέον προφανές ότι το τηλεκατευθυνόμενο και το γεράκι θα συγκρούονταν.

Το γεράκι τότε με ένα χτύπημα κατέρριψε το ελικόπτερο. Αμέσως πριν η ενσωματωμένη κάμερα είχε καταγράψει τις τελευταίες στιγμές, καθώς το αρπακτικό χαμήλωνε και άνοιγε τα νύχια του ώστε να αρπάξει το “θήραμα” του στον αέρα.

Το ελικοπτεράκι αλλά και το γεράκι δεν έπαθαν καμία ζημιά και όπως είναι φυσικό το video που ανέβηκε αμέσως μετά είχε πάρα πολλά views στο Youtube. Ο Schmidt θα δωρίσει τα μισά έσοδα από τις διαφημίσεις στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Massachusetts Audubon Society για τη προστασία της φύσης στη Μασαχουσέτη.

Τα μικρά υπό κλίμακα, περιστρεφόμενα παιχνίδια, όταν είναι εφοδιασμένα με κάμερες μπορούν να αποτυπώσουν τρομερά πλάνα από τον αέρα. Εξαιτίας των τηλεκατευθυνόμενων αυτών, τα οποία μπορούν και πετάνε κάτω από το επιτρεπτό όριο της FΑΑ, που είναι τα 400 πόδια (121,92m), έχουμε μερικά απίστευτα πλάνα από τα απίθανα νέα αρχηγεία της Apple και από το προσωπικό νησί του Richard Branson.

Αν είστε αερομοντελιστής πάντως μπορείτε να προσθέσετε και τα γεράκια ως μέσο κατάρριψης του ελικοπτέρου σας, ιδίως αν πετάτε στον εναέριο χώρο του!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS