ΑρχικήReviewsHostkit: Ένα δωρεάν εργαλείο PHP για πίνακα διαχείρισης Web hosting

Hostkit: Ένα δωρεάν εργαλείο PHP για πίνακα διαχείρισης Web hosting

Script-of-the-Day-Hostkit

Το Hostkit δεν είναι κάτι που ο οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει και να αναπτύξει, είναι ιδανικό για επιχειρήσεις, οργανισμούς και μεμονωμένους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα φιλοξενείας.

Το Hostkit τους επιτρέπει τη δημιουργία ενός Web συστήματος όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν, να αγοράσουν διάφορα πακέτα φιλοξενίας, και στη συνέχεια να συνδεθούν με τις υπηρεσίες τους και να ανεβάσουν τους δικτυακούς τόπους που φιλοξενούν.

Βασισμένο σε Symfony και Bootstrap, το Hostkit ενσωματώνεται επίσης με cPanel και PayPal, κάνοντας αυτόματο χειρισμό και αλληλεπιδράσεις με τον server και επεξεργασία πληρωμών.

Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν κάθε πτυχή της υπηρεσίας τους, την παρουσίαση των προς πώληση πακέτων φιλοξενίας, πακέτα εξυπηρετητή, πακέτα τομέα και διάφορες βοηθητικές υπηρεσίες.

Οι Admins του Hostkit δεν διαχειρίζεται μόνο την εμπορική πλευρά της ιστοσελίδας τους, αλλά επίσης διαχειρίζονται το σύνολο της εγκατάστασης Hostkit ως CMS, που ελέγχει το frontend του hosting site, όταν τα πακέτα παρουσιάζονται.

Μπορούν να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν στατικές σελίδες, να διαχειριστούν ένα κέντρο αιτημάτων, ένα τμήμα FAQ, ακόμα και να στείλουν ένα ενημερωτικό δελτίο στους πελάτες τους.

Όσο για τους πελάτες, αφού εγγραφούν, θα έχουν πρόσβαση στο δικό τους προφίλ, όπου οι υπηρεσίες που πληρώνουν εμφανίζονται και μπορούν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους στο cPanel.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να κατεβάσετε το Hostkit από το GitHub ή από τη σελίδα Softpedia Hostkit, όπου μπορείτε να δείτε μερικά screenshots.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS