ΑρχικήinetMaster Slider – Δημιουργήστε όμορφα slider στο WordPress

Master Slider – Δημιουργήστε όμορφα slider στο WordPress

Master-SliderΤο Master Slider είναι ένα jQuery και WordPress plugin που μπορεί να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργούν όμορφα, ανταποκρίσιμα σε εικόνα και περιεχόμενο sliders.

Το Master Slider plugin είναι πολύ καλά σχεδιασμένο, με πολλά χαρακτηριστικά, που είναι κωδικοποιημένα με χρήση πρακτικών SEO και επιπλέον παρέχει πολύ ελκυστικά themes.

Το plugin μπορεί να λειτουργήσει σε συγκεκριμένο ή ολοσέλιδο μέγεθος, υποστηρίζει εικόνες, βίντεο και περιεχόμενο HTML στο πάνελ του, καθώς επίσης χρησιμοποιεί GPU-accelerated animations CSS3.

Ενώ η έκδοση jQuery είναι η βάση πάνω στην οποία έχει χτιστεί το WordPress plugin, η έκδοση WP του Master Slider έρχεται επίσης με μια διεπαφή backend στο admin panel του WordPress που απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία δημιουργίας του slider.

Αυτή η διεπαφή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πολλαπλές παρουσιάσεις ταυτόχρονα και βοηθά τους συντάκτες να το ενσωματώσουν στην ιστοσελίδα τους δημιουργώντας αυτόματα ένα σύντομο κωδικό και λειτουργία PHP για κάθε slider.

Το Master Slider plugin είναι εύκολο στην εγκατάσταση μέσω του ενσωματωμένου εργαλείου αυτόματης εγκατάστασης WP plugin. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά screenshots εδώ.

Η έκδοση WordPress είναι διαθέσιμο σε open source και εμπορικές άδειες, ενώ η έκδοση jQuery διατίθεται μόνο με εμπορική άδεια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS