ΑρχικήinetΠώς να μεταφέρετε αρχεία και επαφές από Android σε iPhone

Πώς να μεταφέρετε αρχεία και επαφές από Android σε iPhone

Apple-posts-official-page-on-how-to-move-from-Android-to-iPhone

Λίγο πριν ξεκινήσει η διάθεση του iphone6 στην αγορά, η Apple δημοσίευσε έναν επίσημο οδηγό για το πώς θα μεταφέρετε αρχεία και επαφές, από Android σε iphone.

Τα βασικά

Ο οδηγός χωρίζεται σε ενότητες για E-mail, Επαφές, Ημερολόγια και περιλαμβάνει συμβουλές, για τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεo: Η μουσική σας θα πρέπει να εισαχθεί στο iTunes. Τα βιβλία και τα αρχεία PDF, θα βρουν ένα νέο σπίτι στο iBooks. Η μετακίνηση εγγράφων είναι εύκολη και υπάρχει ένας σύντομος οδηγός για το πώς να βρείτε παρόμοιες ή καλύτερες εφαρμογές.

Όσον αφορά ΕMail, Επαφές, και Ημερολόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Gmail, Exchange, Yahoo, ή άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα Email Account σας, ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως η “Copy My Data” για iOS and Android.

Κάνοντας login σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, θα εισαχθούν επίσης, κάποιες από τις επαφές σας στο iOS.  Για φωτογραφίες και βίντεο υπάρχουν μερικές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή γι’ αυτό. Η εφαρμογή Photo Sync για iOS και Android θα σας φάνει πολύ χρήσιμη.
Για την μεταφορά των αγαπημένων σας τραγουδιών από παλιό Samsung ή Nexus,
η Αpple προτείνει μια streaming music εφαρμογή όπως η Pandora ή το Beats Music.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS