ΑρχικήinetSmartphones για Android One από την Google

Smartphones για Android One από την Google

AndroidOne

H Google ανακοίνωσε τα τρία πρώτα smartphones που θα είναι μέρος του Android One, την πρωτοβουλία της εταιρείας να φέρει οικονομικά Android smartphones στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Τα smartphones κατασκευάζονται από τις Micromax, Spice και Karbonn, διαθέτουν οθόνη 4,5 ιντσών και θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά στην Ινδία. Τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν επίσης σε Ινδονησία, Φιλιππίνες, Μπαγκλαντές, Νεπάλ,Πακιστάν και Σρι Λάνκα μέχρι το τέλος του έτους.

Η Google ανακοίνωσε ότι το Android One θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες χώρες, από το επόμενο έτος. Η αρχική τιμή για τα smartphones θα είναι περίπου 105 δολάρια. Για να κάνει τις συσκευές πιο προσιτές, η Google συνεργάζεται με εταιρίες, όπως Acer, Asus, HTC και Lenovo.

Κάθε τηλέφωνο διαθέτει μπροστά (5MP) και πίσω κάμερα (2MP), δύο υποδοχές για κάρτες SIM, μπαταρία  που αντικαθίσταται και ενσωματωμένο ραδιόφωνο. 1GB μνήμη RAM και ένα 1.3GHz quad-core επεξεργαστή.

Υπάρχουν περισσότεροι από 1,75 δισεκατομμύρια χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία  για εταιρείες όπως η Google, να τραβήξουν την προσοχή 5 δις ανθρώπων που δεν διαθέτουν ακόμα κινητό τηλέφωνο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS