ΑρχικήinetΚερδίστε το iPhone 6 της Apple δωρεάν – νέα απάτη στο Facebook

Κερδίστε το iPhone 6 της Apple δωρεάν – νέα απάτη στο Facebook

iPhone6-640x369Το iPhone 6 της Apple ΔΩΡΕΑΝ; Φυσικά και όχι! Είναι μόνο μια φάρσα, αλλά οι απατεώνες έχουν ανακοινώσει ότι το iPhone 6 κυκλοφόρησε δωρεάν.

Αυτή η απάτη που κυκλοφόρησε στο Facebook, λίγες μόλις μέρες αφότου η Apple παρουσίασε το επερχόμενο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, οι απατεώνες έτρεξαν να επωφεληθούν από όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και να την χρησιμοποιήσουν για να δελεάσουν τους χρήστες του Facebook.

Η νέα απάτη υπόσχεται μια ευκαιρία για να κερδίσετε ένα δωρεάν iPhone 6, αν ολοκληρώσετε μια σειρά από βήματα, όπως αναφέρθηκε από την Hoax-Slayer. Απλά πρέπει να περάσετε από “τρία εύκολα βήματα” για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τη συσκευή:

–          Κάντε Like στη σελίδα στο Facebook που δημιουργήθηκε για να διαδώσει την απάτη

–          Μοιραστείτε τη σελίδα με φίλους σας στο Facebook

–          Κατεβάστε μια “Participation Application”

Αλλά προτού προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα, ένα pop-up παράθυρο σας οδηγεί να συμμετάσχουν σε μια έρευνα για να μπορέσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή. Η έρευνα θα σας ζητήσει να μοιραστείτε στοιχεία όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από την σελίδα της έρευνας και πιθανόν πωλούνται σε τρίτους.

Παρά τα μέτρα ασφάλειας του Facebook, η ασφαλής κοινωνική δικτύωση εξαρτάται από εσάς και αν δεν δώσετε προσοχή σε τέτοιου είδους απάτες, θα μπορούσατε να είστε θύματα μιας τέτοιας απάτης, χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Έτσι, εάν λάβετε οποιαδήποτε ύποπτη σύνδεση, μην προσπαθήσετε να κάνετε κλικ σε αυτή, ακόμη και αν είναι από τον πιο στενό φίλο σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS